• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny jak u Was z objawami? Ja mam dziś 8t6d i jedynym moim objawem są bolące dość mocno wieczorem i w nocy piersi, w dzień bolą mniej, czy któraś z Was też tak miała??? [emoji4]

Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497

Super, że jesteś zadowolona i spokojna [emoji4] Ja oba usg miałam na początku ciąży i od tamtej pory już żadnego. Dobrze, że chociaż widziałam bijące serduszko... Ale fajnie, że u Ciebie wszystko okej.

Ale dziewczyny naskrobalyscie dużo, no zdążę teraz doczytać. Wlasnienjem śniadanko i ruszam do diabetologa...już mi słabo na sama myśl o całodniowej kolejce do lekarza...wrrr...i tak co 2 tygpdnie.

A propos brzuszków... Normalnie patrzę w lustro i nie wierzę [emoji50] 10t3d a ja wyglądam jak w 5 miesiącu! A przed ciąża zero brzucha. Może lekarz nie zauważył i tam są bliźniaki [emoji23] Zobacz załącznik 866661

Uspokoję Cię, mam to samo [emoji51] To chyba dlatego, że to nasza trzecia ciąża. Macica jednak już trochę dostała w kość i dlatego tak mocno i szybko widać.

reklama
U nas jest Bejbik [emoji16] mój maz ciagle ze "on", a ja miałam przeczycia co do dziewczynki, a teraz jakos faktycznie czuje chłopca, albo to juz autosegestia. Ale jest mi tak mega obojetniez ze szok. Zawsze myslalam ze bede bardziej ukierunkowana w razie czego. A teraz 50/50 i ano grama w żadną stronę.

Ja podobnie [emoji846] Urodzę i pokocham jak swoje [emoji6]co by nie było [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry