Ja wszystkie wyniki miałam w ten sam dzień po południu.Laseczki a na wyniki toxo czekałyscie kilka dni czy od razu? Bo wizyte mam rowno za dwa tygodnie i mam isc przed wizyta na badania tylko nie wiem ile wczesniej czy pare dni czy z tydzien.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wszystkie wyniki miałam w ten sam dzień po południu.Laseczki a na wyniki toxo czekałyscie kilka dni czy od razu? Bo wizyte mam rowno za dwa tygodnie i mam isc przed wizyta na badania tylko nie wiem ile wczesniej czy pare dni czy z tydzien.
Tak wszystkie odrazuLaseczki a na wyniki toxo czekałyscie kilka dni czy od razu? Bo wizyte mam rowno za dwa tygodnie i mam isc przed wizyta na badania tylko nie wiem ile wczesniej czy pare dni czy z tydzien.
A to dzieki to sobie pojde w czwartek lrzed wizyta bo w inne dni pracuje [emoji4]Tak wszystkie odrazu
A to dzieki to sobie pojde w czwartek lrzed wizyta bo w inne dni pracuje [emoji4]
Dziewczyny które muszą się oszczędzać czy macie tak że jak poruszacie się za dużo to zamiast plamienia leci wam jakiś płyn lub śluz?? Ja tak mam dziwnie
Laseczki a na wyniki toxo czekałyscie kilka dni czy od razu? Bo wizyte mam rowno za dwa tygodnie i mam isc przed wizyta na badania tylko nie wiem ile wczesniej czy pare dni czy z tydzien.
Dziewczyny które muszą się oszczędzać czy macie tak że jak poruszacie się za dużo to zamiast plamienia leci wam jakiś płyn lub śluz?? Ja tak mam dziwnie