Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi zawsze wymiary dopasowuje do tygodnia i wczoraj z wymiarów mi wyszło 12+2 i idealnie bym powiedziała [emoji6]Dzisiaj 10t5d, także chyba wymiary są ok[emoji8]
Mi z wymiarów wychodzi 10+6 już dopatrzylam [emoji6]Mi zawsze wymiary dopasowuje do tygodnia i wczoraj z wymiarów mi wyszło 12+2 i idealnie bym powiedziała [emoji6]
[emoji173] śliczny dzidziolek [emoji5]Już po wizycie, maleństwo ma 4,17 cm, serducho bije 157 razy na minutę[emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 871098
Piękny [emoji7] gratulacje [emoji4]Już po wizycie, maleństwo ma 4,17 cm, serducho bije 157 razy na minutę[emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 871098
Nie stresuj się kochana.tak naprawdę każda z nas jest jak na tykającej bombie.ja szłam wczoraj taka zmartwiona lekarz najpierw powypisywał zwolnienia recepty zlecenia na badania dopiero na koniec USG i tak myślę że on gory zakłada że jest dobrze i się nie pomylił[emoji6]ale już zerknelam na ekran i widziałam dużą dzidzię potem serduszko też. Najlepsze co może się przytrafić w życiu to dziecko [emoji7]Strasznie mnie zasmucił post Emilii [emoji20] pewnie jak każda z was zaczęłam się martwić o swoje maleństwo. 5 tyg już nie miałam usg i nie wiem co tam w środku się dzieje. Jak tylko mężowi nic nie wypadnie ważnego w pracy to jutro rano idę na prenatalne. Eh... Co za stres [emoji58]
Dzięki za słowa otuchy [emoji8] tak, dziecko to cud i wielkie szczęście [emoji5] byle do wizyty... I później będę spokojna przynajmniej na chwilę [emoji6]Nie stresuj się kochana.tak naprawdę każda z nas jest jak na tykającej bombie.ja szłam wczoraj taka zmartwiona lekarz najpierw powypisywał zwolnienia recepty zlecenia na badania dopiero na koniec USG i tak myślę że on gory zakłada że jest dobrze i się nie pomylił[emoji6]ale już zerknelam na ekran i widziałam dużą dzidzię potem serduszko też. Najlepsze co może się przytrafić w życiu to dziecko [emoji7]
Dokładnie chwilę [emoji16]Dzięki za słowa otuchy [emoji8] tak, dziecko to cud i wielkie szczęście [emoji5] byle do wizyty... I później będę spokojna przynajmniej na chwilę [emoji6]