justys0702
Fanka BB :)
Jutro sie wybieram do internisty po skierowanie do endokrynologa.Nie jestem lekarzem ale to wysokie tsh na ciąże ja bym poszła do endokrynologa. Tera miałam 2,4 i mi dawkę zwiększyła bo najlepiej do 2 miec w ciazy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro sie wybieram do internisty po skierowanie do endokrynologa.Nie jestem lekarzem ale to wysokie tsh na ciąże ja bym poszła do endokrynologa. Tera miałam 2,4 i mi dawkę zwiększyła bo najlepiej do 2 miec w ciazy
No już dawno po Twojej wizycie, jak tam? [emoji4]Spoko, ja o 18.30 [emoji6]nie jesteś ostatnia [emoji6]
Ok 24 [emoji16]O której chodzicie spać? Ja po 21 jestem padnieta jak mucha i odrazu ide spać razem z synem![]()
Ja o tej porze zaczynam szycie [emoji23][emoji23]O której chodzicie spać? Ja po 21 jestem padnieta jak mucha i odrazu ide spać razem z synem![]()
Ja koło 22 czasem o 1 w nocy ponieważ wieczorem mam trochę czasu dla siebie w dzień obiad sprzątania i córka przechodzi etam nauki chodzenia stania bez trzymanki więc ciągle trzeba asekurowaćO której chodzicie spać? Ja po 21 jestem padnieta jak mucha i odrazu ide spać razem z synem![]()
Ja o tej porze zaczynam szycie [emoji23][emoji23]
O której chodzicie spać? Ja po 21 jestem padnieta jak mucha i odrazu ide spać razem z synem![]()
Ja ide spać 21 22 jak dziecko spiewstaje jak mnie głód obudzi
śpioszek ze mnie jest. Mam nadzieje ze dzidziol będzie miał to po mnie
już bym chciała tydzień do przodu jak zobaczę swojego dzidziolka
![]()