Zuzanka1402
Fanka BB :)
A szkoda, bo to w sumie nie powinno mieć znaczenia czy prywatnie czy na NFZ.No właśnie zależy gdzie trafisz ,u mnie to jest paranoja..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A szkoda, bo to w sumie nie powinno mieć znaczenia czy prywatnie czy na NFZ.No właśnie zależy gdzie trafisz ,u mnie to jest paranoja..
To co Wczoraj robiłam prywatnie było połączone z 4 d.A powiedzcie mi to usg prenatalne mialyscie na zwykłym aparacie czy 3d/4d?
Śliczny [emoji173]No więc.. Jest wszystko w porządku! Aaaa jestem najszcześliwa na świecie dziewczyny! Bibuś rośnie idealnie z OM i usg dzisiaj rownież wyszło 11+3. Ma 4.67cm [emoji7]
Termin dalej 19 styczeń. Widzieliśmy jak skacze, rusza rączkami, nożkami i ssie kciuk! Niesamowite! Serduszko puka 160/min [emoji7] Badania wszystkie ok. Szok bo TSH 0.66 [emoji50]
Prenatalne mamy 12.07 i 250zł. Test pappa zleca jak cos zobaczy nie tak w usg. Oczywiście schudłam troche ale nic nie mówił, wiec ok. Ciśnienie juz po wizycie bylo wiec bylo ok haha, przed to by skali brakło [emoji23]. Był ze mną maż i myślałam, że padnie z wrażenia jak zobaczył takiego bobaska na usg. To już nie "plama" tylko prawdziwy bobasek ! Zobacz załącznik 873204
Piękny [emoji173]A to moja dzidzia ma 12 tyg i 6 dni lubi się kręcić i wiercić do tego stopniaze nie dało się jej przez długi czas zmierzyć nawet bicia serduszka nie dala posłuchać haha wszystko z nią w porządku ma już 8 cm a jej kość biodrowa 1 cm
Mi lekarz nie mówił na temat wagiDziewczyny a powiedzcie mi ile ważą wasze dzidzie ?