reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Hauck Traxx Jaguar czy Marlin ???

aska outada

Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Z tego co się orientuję to Marlin jest lżejszy, ale interesuje mnie waga z gondolka, calosci, nigdzie nie moge znalezc tych danych. Chodzi mi zarowno o trojkolowiec jak i czterokolowiek ( Marlin i Jaguar ). Juz czytalam wasze opinie na temat wozka i poza waga (mieszkam na 3 pietrze ) to wydaje sie byc poprostu cudowny :) Mysle ze skusze sie na niego bo przeciez niczym nie ustepuje Quinny a jest 500 zl tanszy !

reklama
witaj, mi też wózki te sie strasznie podobają, wygrał Jaguar, ze względu na regulowany podnóżek i regulację oparcia nie na pasku.

JA tak samo jak Maja, wybieram jagura ze wzgledu na pdonozek no i nazwe ;D Kiedys moja corka powie, ze juzod malego jezdzial Jaguarem :laugh:

Witam! Mi też podoba się Traxx Merlin4. Zachorowałen na ten wózek ;) Jeżeli mógłbym Wam coś doradzić, to moim zdaniem nie zrażał bym się paskiem i brakiem regulowanego podnóżka. Pamiętajcie, że dla naszych pociech najważniejszy jest komfort a dla nas wyglad i funkcjonalność. Jaguarowi też nie można nic zarzucić, oprócz:
-większa waga o 2 kilo od Merlina,
-mniejsza przestrzeń w gondoli oraz w spacerówce.
Te dwie rzeczy moim skromnym zdaniem zdyskwalifikowały Jaguara. Merlin jest obszerniejszy i wygodniejszy.

Jeszcze go nie kupiłem ale tyle co już przeczytałem o nim i o innych wózkach, robi zniego mojego faworyta NR1 ;)

No wlasnie to dla mnie tez bylo wazne, szerokosc gondolki i te nieszczesne kilogramy, dla mnie to bardzo wiele +2 bo jestem chudziutka i mieszkam na 3 pietro a w ciagu dnia nie bedzie nikogo do pomocy w wynoszeniu wozka na gore.

A tak a propos kompletu to dokupuje napewno fotelik Hauck. Mam nadzieje ze ma rownie dobra opinie jak wozek :D

wiem,że każdy zwraca uwagę na coś innego, ale dla mnie regulowany podnóżek = komfort dziecka, mam juz córeczkę 2-letnią i nie wyobrażam sobie zeby spała w wózeczku z dyndającymi nóżkami. A te 2kg......myślę że jak wózek waży 15kg + dziecko to ja przynajmniej i tak go sama nie wniosę do domu ;)

Witam Serdecznie.
Bardzo proszę napiszcie mi coś o tych wózeczkach, plusy i minusy.Bardzo mi się podobają oba i nie wiem jeszcze czy się zdecydować.
Jak się prowadzą?Jak skręcają?Czy są dobrze wyważone, jak sprawują sie resory?

reklama
A ktory kolorek wybralyscie ? Ja oszalalam na punkcie Jaguara kolor Lime , kurcze korci mnie zeby wlasnie ten kupic, strasznie sie rzuca w oczy a ja wole sie nie wybijac z takim wypasionym wozkiem no ale jest piekny ...

Do góry