reklama
Hej mam pytanie a nóż któraś z Was miala takie objawy. Oczywiscie chodzi o skore glowy ale okropnie siedząca. Jestem w 25 tyg ciazy i swedzenie nasililo sie a ogolnie dokucza od 7 tyg ciazy. Zmienialam szampony, wcieralam olej kokosowy i nic. Jestem na etapie ze mam juz lekkie rany na glowie.. Nie wiem czy mam isc do dermatologa. Moj lekarz prowadzacy mowi ze nie spotkal sie z takim objawem w ciazy. A w internecie rowniez nikt nie poruszal takiego problemu. A i dodam ze skora jest bardziej sucha. No i wlosy mam bardziej gęste ale suche.. A moze powinnam użyć szamponu dla alergikow? Mhm..
super_mysz17
Fanka BB :)
Na przetłuszczające nie poradzę ci nic, sama mam z tym ogromny problem i wiecznie z tym walczyłam. Nie pomogły mi nawet szampony lecznicze z apteki, taki już mój los. Ale może u Ciebie bedzie to związane z łupieżem? Bo zazwyczaj przetłuszczanie idzie z nim w parze.
Lili co do świądu to mnie strasznie swędziała skóra głowy jak miałam łupież. Zaczęłam używać zwykłego head'n'shoulders i mi pomogło. Ale jeśli tobie nic nie pomaga to radzę udać się do dermatologa.
Lili co do świądu to mnie strasznie swędziała skóra głowy jak miałam łupież. Zaczęłam używać zwykłego head'n'shoulders i mi pomogło. Ale jeśli tobie nic nie pomaga to radzę udać się do dermatologa.
Na przetłuszczające nie poradzę ci nic, sama mam z tym ogromny problem i wiecznie z tym walczyłam. Nie pomogły mi nawet szampony lecznicze z apteki, taki już mój los. Ale może u Ciebie bedzie to związane z łupieżem? Bo zazwyczaj przetłuszczanie idzie z nim w parze.
Sprobuje jeszcze z szamponem typowo na łupież a jak nie pomoze to pojde do dermatologa. Dziekuje za pomoc
G
goszczaca
Gość
A ja bym radziła Ci od razu iść do lekarza. Na własną rękę nie dzialalam.Sprobuje jeszcze z szamponem typowo na łupież a jak nie pomoze to pojde do dermatologa. Dziekuje za pomoc![]()
reklama