reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

hity i kity

naszym hitem numer jeden ktory pozwala nam na robienie wszystkiego w domu i ogladanie nawet telewizji jest to:
zabawka naprawde suuuuper. nasza niunia potrafi siedziec w tym pol dnia i sie nie znudzic (pod warunkiem ze tata albo mama w zasiegu wzroku i gadaja czasem do niej). lezy sobie, gada do zabawek, obserwuje nas. hustawka jest na baterie i juz sie boje co bedzie jak szkrab z tego wyrosnie :szok:
papasan.jpg

reklama
Aska to jesli na lezaczek uwazasz ze za pozno to motze kup Eliaszkowi bujawke stojaca...Mozna juz kupic takie fajne z blatem i pieciopunktowami szelkami oraz odchylanym tylem ... Ja mam lezaczek a kupilam go tez calkiem niedawno bo jakis miesiac temu...No i mysle ze jeszcze troche nam sie przyda...Zawsze stawiam go na szafce w kuchni i tym sposobem gotujemy i sprzatamy razem...:-)

Jesli juz mam sie na cos decydowac to ewentualnie na lezaczek ( jesli mowicie ze jeszcze sie przyda ) bo na taki bujaczek mnie napewno niestac. Musze wynajac mieszkanie w KRakowie na miesiac kiedy Eliasz bedzie w szpitalu i krucho bedzie z kasa..

Aska taka bujawke juz kupisz za taka cene prawie co lezaczek...Bo ja mialam na mysli zwykla bujawke a nie elektroniczna...Pamietam ze u nas w bajce jak pracowalam to taka bujawka 120 zl kosztowala..a lezaczek 140...!! :-)

asiu poszukaj może jakiegos komisu w poblizu Twojego domu, to na pewno znajdziesz jakiś tani leżaczek, my też mamy lezaczek od miesiaca i rewelacja, nie sadziłam wczesniej ze moze az tak sie przydac, swoboda w gotowaniu i wszelakich innych domowych pracach, a przy okazji czasami sluży jako sanki domowe:)

My mamy i leżaczek i nawet dwie bujawki. Z jednego i drugiego bardzo korzystamy. Z tym ze taka huśtawka troszkę kosztuje, ale Wojtek ja uwielbia w sumie to i godzine potrafi sie huśtać a mamusia ma wtedy czas dla siebie.
Fusik mamy taki sam lezaczek jak ty tylko w innym kolorze - dostaliśmy w prezencie od dziadka ale wiem że nowy kosztuje 100 zł a jestem bardzo z niego zadowolona - mam go juz 3 miesiace.

my mamy zestaw baby ono - nozyczki i obcinaczki i zupelnie sie do niczego nie nadaje :( lezy nieuzywany a maz obcina malemu paznokcie zwykla dorosłą obcinaczką

reklama
U nas leżaczek juz nie jest ok odkas MArysia się przewraca na brzuszek. Ponadto starsznie wkurza ja pałak bo wszystko z niego ściaga a jak nie moze to jest wrzask i pisk. Genarlnie używam leżaczka do karmienia i jak chce mieć chwile spokoju to ja sadzam na nim, sciagam paląk, bujam nogę (bo ja mam bujaczek z Fishera Price) i sadzam ja przed telewizorem. Nie ma to jak edukacja od małego hehe

Do góry