reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Kasiuleczka, piekne te butelki, aniolki podobaja mi sie najbardziej. Na sloikach tez robisz takowe? Szkoda ze tak daleko mieszkasz... Nie bywasz czasami w Dublinie? ;)

Arlecik, ale przynajmniej wiesz ze Twoj synus z checia zaakceptuje nowa tulanke. Jaka to bedzie podusia? Wyszywana, na szydelko? Pokazesz efekt koncowy oczywiscie?
Swietne karczochy, bardzo ladnie sie prezentuja. A powiedz mi jak robilas ta bialo-czerwona? Te trojkaciki sa dosyc szerokie, i widze ze czubki podpiete szpilka - taki byl zamiar pierwotny, czy tak wyszlo w praniu?

Ewelcia jak Twoje jajeczka?

reklama
Barmanko, jak sie uczylam to robilam najpierw na sloikach i na pudelkach po butach:-D:-D. ha ha zbieram i odkladam wszystko ale jak juz mi sie nie miesci w szafach wtedy robie czystki i zostawiam jakies ladne sloiczki po kawie czy jakies fikusne butle.

ha ha oj nie bywam nie bywam,mieszkalam tam kilka miesiecy i bylo okropnie.:no:

Kasiuleczka, bo tak sobie pomyslalam ze wlasnie sloiki by mogly sluzyc jako wazon i ladnie by jakis bukiecikow kwiatuszkow w nich wygladal...
Jak to bylo okropnie??;/ bo na moim osiedlu nie mieszkalas, dlatego tak mowisz :p

Barmanko a mam taki sloik jeden i sluzy jako wazon- on byl wlasnie po kawie:-)
no nie na twoim raczej nie mieszkalam. prawie w samym centrum i to w kamienicy gdzie na klatkach cpuny spaly i sobie dawali w zyle, krew na scianach strzykawki igly na schodach jednym slowem masakra.

Barmanko - podusia bedzie haftem krzyzykowym. Pochwale sie oczywiscie jak skancze.
A te jajo czerwono biale to robilam ze wstazki 2.5 cm i przyp[inalam je dosyc luzno a te szpilki w czubkach to byly w planach, mialy tam sie znalezc.

Ewelcia i jak tam deprecha minela czy jeszcze nie?
Ja dorobilam jeszcze dwa zajaczki dziergane. Razem z butlami robilam jeszcze puszki( jakas po chipsach i po mleku w proszku).Powstal jeszcze obrazek na plotnie i do tego szkatulka ksiezniczkowa oczywiscie wszystko serwetkowe.
P1100010_zmniejszacz-pl_328338.jpgP1100014_zmniejszacz-pl_598821.jpgP1100015_zmniejszacz-pl_245969.jpgP1100016_zmniejszacz-pl_551365.jpgP1100022_zmniejszacz-pl_133880.jpgP1100025_zmniejszacz-pl_122510.jpgP1100031_zmniejszacz-pl_211082.jpgP1100037_zmniejszacz-pl_201897.jpgP1100039_zmniejszacz-pl_745697.jpgP1100040_zmniejszacz-pl_453140.jpg.

reklama
Do góry