reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Didi ale super! I jak ladnie kolorki dobrane. Wstazke pewnie mialas szersza niz te nasz 2,5cm coo?

Kasia, nie moge sie doczekac efektow Twego kocyka ;)

barmanka79 to strasznie mozolna praca, ponieważ kocyk będzie składał się z dwóch motywów kwiatowych (różnokolorowe zestawy) i z 98 (może więcej) kwadracików.
Motywacja jest , ale czasu brak bo trzeba mieć małą cały czas na oku- moje małe domowe tornado :-D, więc nadrabiam wieczorami jak mam jeszcze choć trochę siły na dłubaninkę.

Gastone ja kiedys robilam jednego z tej stronki. tylko tu po angielsku jest.
Little Birdie Secrets: new baby hat and bootie patterns in the shop {plus a free flower pattern}

ja to rozumiem tak . robisz 6 oczek lancuszka zamykasz w kolko oczkiem scislym.
Nastepnie robisz 3 oczka lancuszka,pozniej dwa slupki podwojnie nitka nawinieta na szydelko(to chyba sie nazywa trible crochet) i z powrotem robisz 3 oczka lancuszka i konczysz oczkiem scislym- i to jest pierwszy platek.
Drugi robisz znowu 3 oczka lancuszka i to samo jak w pierwszym platku... :-);-) daj znac czy ci sie udalo.

Moje pierwsze kroki w tej dziedzinie... 28h214l.jpg

Podusia z zolwiem przesliczna:-);-)

Karczochy swietne:)

ja narazie cos tam szydelkuje,ale chyba z 2tyg mialam przerwy,nic mi sie nie chcialo...:sorry2:

reklama
Do góry