reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Edziok sliczne karteczki to wszystko jest zrobione tym haftem matematycznym??
Tylko chwila karczochy sliczne

No a reszta dziewczynek co sie tak obija Ewelcia Barmanko robilyscie cos? u mnie za wiele tych ozdob swiatecznych nie powstalo bo caly tydzien poncho robilam. Dzis jeszcze kwiatek przyszyje i poleci do polandii. musze fote cyknác.
to robilam ostatnio

Załączniki

• P1100193_zmniejszacz-pl_796056.jpg
    P1100193_zmniejszacz-pl_796056.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 55
  • P1100220_zmniejszacz-pl_167172.jpg
    P1100220_zmniejszacz-pl_167172.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 56
  • P1100222_zmniejszacz-pl_409791.jpg
    P1100222_zmniejszacz-pl_409791.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 43
  • P1100212_zmniejszacz-pl_503955.jpg
    P1100212_zmniejszacz-pl_503955.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 53
  • P1100207_zmniejszacz-pl_429089.jpg
    P1100207_zmniejszacz-pl_429089.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 47
  • P1100106_zmniejszacz-pl_135329.jpg
    P1100106_zmniejszacz-pl_135329.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 52
  • P1100123_zmniejszacz-pl_74942.jpg
    P1100123_zmniejszacz-pl_74942.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 53
  • P1100127_zmniejszacz-pl_250442.jpg
    P1100127_zmniejszacz-pl_250442.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Kasiuleczka swietne robotki! Bardzo ciekawy pomysl na szkatulke, robilas dla siebie czy dla kogos? Corcia jaka skupiona na malowaniu wydmuszek:szok::tak:
Mi ten kroliczek nie wyszedl, buzie mu jakas niemrawa wyszylam:confused2: o dziwo potworzysko spodobalo sie glutkowi i wzial sobie do zabawy:-D
Ja robilam wczesniej jajeczka i koszyczki, nawet teraz jeszcze na szybko koncze jeden dla Marcela na jutro. Przez ten remont duzo fajnych rzeczy nie robilam - ani sie masa solna nie bawilam, ani serwetki zadnej nie zrobilam, w planach mialam jeszcze takiego baranka jak Ty fotke wstawilas.. Echhh trudno sie mowi - na przyszly rok bede miala co robic:cool:
Fotki wstawie jak zasiade do stacjonarnego bo tam mam zgrane fotki:tak:

Ewelcia jak cie kopne w tylek:-D:-Dto zobaczysz:-D piekne dekoracje masz wielkanocne. ja to nawet za koszulki jajowe i kurki sie nie zabralam.

Barmanko poxniej wstaie stronke na takie szkatulki tyle ze wszystko tam po wlosku jest:-D troszke rozszyfrowalam troszke pokombinowalam i wyszla taka oto szkatulka. Robilam ja dla kogos. Ale ile nerwow przez nia stracilam, bo trza bylo ja usztywnic w Pl jest tzw Luga a ja krochmal gotowalam wycinalam kartony bo nic w chacie znalexc nie moglam zeby to mialo ksztalt prostokáta.:wściekła/y:

A mnie jeszcze wczoraj wieczorem natchnelo i serwetke malá zaczelam do koszyczka dzis skonczylam zaraz podjedzie znajoma i nasz koszyczek zabierze bo my uziemione w domu.

znajoma mi ostatnio mowila ze wlasnie ta Luge kupowala u nas w Litewskim sklepie(sa tam tez i PL produkty i Rosyjskie itp)...musze tam wpasc na dniach,bo ona tez chwalila ze to dobre jest..
Szkoda ze tego sklepu nie mam blizej,a i autem jakos nie podrodze:dry:

Ten preparat sie nazywa Luga czy Pranie i płukanie - Ługa Krochmal Gold Drop 500 ml - Gold Drop ?
Sorki za linka ale na lapie nie mam Pl literek.
Ewelcia, jak cos to daj cynka Anineczce to przywiezie Ci z Pl;-)
Kasiuleczka, looo matko to sie niezle nameczylas przy tej szkatulce:szok:

Ewelcia, piekne ozdoby masz! Kurek zazdroszcze:tak:A co to takie owalne pomaranczowe z kwiatuszkiem? Z czego to?

Barmanko to chyba bedzie to z linka bo tak to sie pisze, ja tez nie mam polskich literek:wściekła/y:

aha zapomnialam jeszcze odpisac ze ocieplinka to to samo chyba co watolina moja mama krawcowa wlasnie uzywala takiego czegos ze zdjecia Didi do ocieplania kurtek i mowila na to raz tak a raz tak.

Barmanko to pomaranczowe z kawiatuszkiem to jakas gotowa dekoracja...kupilam ja w sklepie po 2 e razem a taki a'la siankiem zoltym...byly jeszcze kwiatuszki i jakies kurczaczki dwa i motylko male dwa:)ogolnie fajne...

Jak bedzie ladna pogoda i z mlodym wsio ok,to przejde sie do tego Litewskiego sklepu specjalnie po ten krochmal...albo jeszcze sprawdze w tym niedaleko mnie PL sklepie czy jest:)..
w sumie teraz mi nie potrzebny tak bardzo;-)

:-DMlody mi dzis wywalil flakon z moimi badylami i woda podplynelapod koszyczek:sorry::eek:...stoi bo stoi,nie chcialo mi sie znow krochmalic:cool2:

reklama
Do góry