reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Ja troche polenilam sie z robotkami i wogole ale udalo mi sie ukonczyc serwetke do koszyka, poduszke dla mojego Briana i zrobiłam jeszcze jedno karczochowe jajo.

Kasiuleczka
piekna ta szkatułka, moja olivia by sie z takiej cieszyła tylko szkoda ze ja tak nie mam zielonego pojecia o decu.

Barmanko prosze na twoje zyczenie chwale sie podusia mojego syna. Zdjeta prosto z maszyny.

Załączniki

• CIMG0719.JPG
    CIMG0719.JPG
    46,7 KB · Wyświetleń: 40
Ania, widzę że nie tylko Ty żałujesz iż Kasiuleczka nie mieszka w Naszych Stronach :sorry:

Arlecik super Ci wyszła ta poducha!! Że się na tym nie znam nawet nie śmiem pytać jak robiłaś :zawstydzona/y: eee nie zapytam jednak... to maszyna wyszywała wzorek, czy sama ręcznie wszystko machałaś?

A mi coraz ciężej posiedzieć nad robótkami :-( brzuchol twardy, napięty, mam wrażenie że zaraz skóra na brzuchu mi pęknie. A tyle rzeczy bym chciała jeszcze porobić :-(

reklama
kasiuleczka25 ależ masz utalentowane rączki, aż zazdrość mnie bierze bo ja mam 2 lewe ręce :-)

arlecik prześliczna podusia, a żółwik po prostu boski :-)

didi karczoch super, może kiedyś tez się tego nauczę, bo na razie brak weny :-)

A ja zrobiłam 2 kocyki z jednokolorowych kwadracików a teraz ślęczę nad kocykiem dla mojej maleńkiej z maleńkich kwadracików z kwiatuszkami. Jak skończę to się pochwalę.

Miłego dnia życzę :-)

Do góry