reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

:-) to ja tak do świąt powrócę :-)
(tylko bez komentarzy o moim spóźnionym zapłonie bo się zrażę i nie będe więcej fotek wstawiać :-p:-D:-D)

Załączniki

• IMG_3431.jpg
    IMG_3431.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_3430.jpg
    IMG_3430.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_3455.jpg
    IMG_3455.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_3464.jpg
    IMG_3464.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Tak , plastikowe bazy :-) Ale dostaalam w koncu odpowiedz :-)
Narazie nic nie wstawiam po produkuje na skale masowa:-D
Potem was zasypie hih

Arlecik czy ty masz jakies wzory na hustki na glowke?
Ciagle szukam i wszystkie malo zrozumiale :-(
Ja potrzebuje krok po kroku :-(

gastone buahhh zamowienia sie posypaly,
a ztymi opaskami to nie lepiej na gumce takie robic, moja Oliva ma dwie opaski i one na jej wlosach zjezdzajá nawet 2 minut ich nie ma na wlosach, hmmm moze to od wlosow zalezy:rofl2::rofl2: hmmm chociaz ty pewnie do sesji robisz dla maluchow maluchy wlosow nie majá zbyt duzo:-pto moze zjezdzac nie bedá.

ja wlasnie sowe produkuje ale jakas taka koslawa mi wychodzi:baffled:,no zobacze jutro tylko kitki dorobie i nos jak to wyjdzie.idem w kimono.:-)

Barmanko sliczne choinki.
Powiedzcie mi na jaki klej to kleicie?
Kasiuleczko Ty chyba kiedys pisalas o jakims pistolecie co mozna w Woodisie kupic i o jakims kleju na cieplo?Kolezanka robila tez choinki z makaronu,aleona kleila zwyklym klejem i dlugo jej to schodzilo...powiedzialam jej was dopytam-bede wdzieczna za odpowiedz

Ewelcia tak ja kleje te choinki na goracy klej z pistoletu. Polecam naprawde bo ze zwyklym klejem to kupa roboty , mysle ze pewnie jej makaron odpadal . Ja kupilam kiedys w Argosie za 7e, ale oststnio z Barmanká szukalysmy i juz ich nie bylo i sa w Woodisie chyba za 14e o ile dobrze pamietam.
A wyglada on tak
Stanley Heavy Duty Glue Gun | Tools & Hardware | Accesories | Woodie's DIY

a wklady moze osobno tez kupic w Woodisie bo na choinki troche jego schodzi.
Ja mam jeszcze jeden pistolet z Polski ha ha tam kosztowal az 9,50zl:-D:-D

Gastone poszukam czy mam jakies wzory husteczek i sie odezwe.

Kasiuleczka to pochwal sie swoja sówka jestem ciekawa jak tobie wyszla.

A te plastikowe opaski to chyba wogole sie nie trzymaja na wlosach. Ja mojej Olivii nakupilam tego ze przedszkole moglaby obdzielic i zadna jej sie nie trzymala. Moze teraz robia takie do d... opaski.

A ja aktualnie zasypana zamowieniami. Teraz robie beretki potem banery i podusie haftem krzyzykowym. Uff szkoda ze dni sa takie krotkie i czasem mi czasu brakuje bo przeciez w domu tez trzeba obowiazki wykonac i z dziecmi sie pobawic.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry