reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

gastone oooo rajusku ale masz super tesciowke toz to zaklad krawiecki bedziesz mogla otworzyc;-);-) ha ha jak bedziesz szukac pracownikow to ja potrafie uszyc ubranko dla lalki barbie i przerobic spodnie na dzwony:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Anineczko i jak tam serweta ???

reklama
Ostatnio patrzyłam w sklepie Polonez i nie widziałam tej Ługi :no: może w innym znajde;-)

Ewelcia jak kupisz Ługe to na pewno ją wykorzystasz do czegoś :tak::-)

Anineczka, fajnie jest mieć tak kogoś kto łopatologicznie Ci wszystko wytłumaczy :tak: ja nadal nie potrafię czytać schematów :-( z filmików idzie mi jak burza, ale schematy wrrr....
Jak zrobisz serwete to się pochwal:tak:

Kasiuleczka, nosz normalnie piękne! Czego się nie dotkniesz to zamienia się w złoto!! To w komplecie to rozumiem kolczyki i co jeszcze? Brożka? Czy wisiorek?
Piękne:tak::tak::tak:

Gastone no budżet piękny na maszynę do szycia :tak: Masz już jakąś upatrzoną?

Barmanko broszka to jest:tak:
ja jak narazie zrobilam 3 rzeczy ze schematu i nie jest to takie straszne jak sie wydaje, poprostu trzeba przysiac i sie wczytac i rozszyfrowac sobie te znaczki a jak juz to wiesz to poxniej tylko trzeba uwaznie liczyc. Zobaczysz jaka teraz bedziesz miec motywacje jak masz corcie ,zobaczysz cos fajnego w necie ze schematem odrazu zapragniesz to zrobic.;-):tak:

Pochwalę się jak zrobię,jeszcze chwileczka.
A schematy,to fakt,gdyby nie teściowa nie poradziłabym sobie chyba...choc teraz wydają mi się oczywiste...choc jak na razie wybieram te łatwe.:-D

Ewelcia masz rację,źle zrobiłam ten rysunek.A m mi coś pokombinował w lapku,że skanera niet,tak jak i gg :angry:
ale zrezygnowałam z tamtej serwety,robię łatwiejszą.

Barmanko ta Ługa w sklepie "Aga" w Polonezie u nas też nie ma.
No i masz pole do popisu dla córeczki.

łoo matko te schematy to dla mnie czarna magia więc podziwiam was!!
w ogole daaaaaaaawno tu nie zaglądałam a tu tyle cudności! masakra :-)

Ostatnia edycja:
Anineczka sama bym kupila:-) Ja sobie teraz upatrzylam ksiazke o szyciu:-)
Barmanka upatrzylam sobie juz cos ale zbieram opinie jeszcze.
Wiadomo ze nie wydam wszystkiego na maszyne.Kupie sobie jeszcze jakies materialy :-))

reklama
A ja wreszcie skończyłam obrazek z aniołkami.:-):-):-) Ostatnio mam takiego LENIA GIGANTA że nic mi się nie chce.:zawstydzona/y: Robótki pozaczynane, a jak pomyślę że za tydz przeprowadzka to najchętniej bym gdzieś pojechała z dzieciakami a mężulkowi zostawiła przeprowadzke na głowie.

Załączniki

• IMG_0092.JPG
    IMG_0092.JPG
    80,1 KB · Wyświetleń: 80
Do góry