reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka, ja tak na szybko - włóczki widziałam w sklepie po 2e ;-):tak: fajne kolorki nawet mieli. Tylko nie wiem jak z jakością takiej włóczki bo ja się zupełnie nie znaju :zawstydzona/y: Może któraś testowała i wyrazi swoją opinię?:sorry2:

Anineczka, w Dublinie chyba nie ma sklepów polskich pod szyldem "Aga"..

Arlecik, fajnie Ci wyszedł ten obrazek z aniołkami :tak:

Gastone, dzięki za linki, na pewno się przydadzą.

KasiaGot, nosz dałaś czadu z tym kocykiem :szok::-) (mówię o tym ostatnim). Echh aż mam chęć się wypytać co i jak :cool2: ale i tak wiem że w najbliższym czasie nie wezmę się za niego :zawstydzona/y: ale i tak kiedyś pomolestuję Cię pytaniami :-D A powiedz mi tylko - ile miałaś różnych kolorów włóczek? Bo nie wiem jaki zapas mam robić :rolleyes2:
Szmatki przytulanki też super pomysł!

Barmanko ja robiłam z 11 różnych kolorów po ok 200m + biały (tak samo jest napisane w książce), ale jakbym miała większy wybór byłoby lepiej. Ja starałam się aby każdy z kwiatków był wykonany w innej kolorystyce (mam na myśli brak powtórzeń w jednym modelu kwiatka) ale nie udało mi się to :-(.
Kocyk jest dość pracochłonny zwłaszcza wykończenie. Kwiatki to tylko kwestia przeczytania schematu lub opisu i wprawy.

Barmanko wydaje mi sie ze Aga sa w Dublinie...ona ma praktycznie wszedzie sklepy...a pamietam jak zaczynala od Carlow.
Malenkie pomieszczenie,dwa regaly,wiekszosc towaru na podlodze,maly wybor,itp..a teraz :szok:....w samym Carlow 2 sklepy:sorry2:....moze spytaj kogos z Dublina,moze ktos wie gdzie jest taki sklep...

Ja mogę zapytac u nas w Adze,czy mają sklep w Dublinie.Ale to dopiero w czwartek-piątek tam będę.Mogę też zakupic tą ługę,ale M może dowieźc do Clondalkin chyba tylko,nie będę go z krochmalem ganiac po całym Dublinie :sorry2:

Anineczko, mi się z tym krochmalem nie pali;-) jak spotkam to kupię :tak: Dzięki za chęci. Jak możesz to zapytaj tylko czy mają ten sklep w Dublinie. Szukałam na google i nic nie znalazłam niestety:dry:

Moje nowe nabytki :)

P5100006a.jpgP5100011a.jpg

reklama
Do góry