reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Wczoraj wieczrem zaczelam laczyc swoje elementy,ale bylam tak padnieta ze na oczy nie widzialam,zaczelam z m ogladac film na polsacie i po 15min zasnelam:baffled:m mnie obudzil po 24 ,wykapalam sie i dalej poszlam w kime...
Dzis wieczorem chyba zabiore swoje graty ze soba,bo ide dzieci pilnowac,to moze cosik porobie

Anineczka Barmanka - dziekuje dziewczyny. Mam zamiar w tym roku jakis sklepik internetowy otworzyc tylko czasu braku :) narazie sprzedaje ale tak sporadycznie, jakby ktos cos chcial to piszcie smialo :)

butterfly46 piękne rzeczy tworzysz :-)

A teraz ja się pochwalę częścią moich prac
P6305458a.jpgP6305466a.jpgP6305467a.jpgP6305472a.jpgP6305474a.jpgP6305487a.jpgP6305490a.jpgP6305492a.jpgP6305495a.jpgP6305496a.jpg

KasiaGot, śliczności :tak: Czapeczki mają super kolorki. Ciekawie wygląda ta biała z niebieskimi kwiatuszkami :tak:
A powiedz mi ile motek włóczki potrzebowałaś na ten prostokątny kocyk? Jakie są jego wymiary?

buterfly sliczny kroliczek
Kasia G super robotki a ile tych kocykow juz naprodukowalas:szok:
U mnie na tapecie sutaszki nastepny koszyczek juz sie robi,a Gastone mnie zmotywowala tym paputkami do szydelka chce zrobic dla mojej mlodej- no ale kurcze przeciez sie nie roztroje:eek:
P1110142.jpgP1110181.jpg

reklama
KasiaGot, zapomniałam odpisać :zawstydzona/y: sporo tej wełenki zeszło.. jednak kocyk to nie czapka dla dziecka więc czemu ja się dziwię?;-):laugh2:

Butterfly, piękny królik!! Nawet nie pytam co i jak bo wiem że sama nigdy tego nie zrobię :zawstydzona/y: a takie poduchy "sowy" też robisz? Bardzo modne w tym sezonie są, prawda? Króliki również:tak:

Kasiuleczka, piękności:tak: ten drugi mnie urzekł.
Weśśś nawet nie gadaj o braku czasu :eek: ja bieżnik szydełkuje.. paputki też mi chodzą po głowie - nawet wstążkę w kratkę wczoraj zakupiłam co by kokardy robić :-D i jakaś czapeczka pod komplet by sie przydała.. zbieram materiały do patchworka... do maszyny nie mam kiedy zasiąść... jesssuuu niech ta doba trwa dłużej! albo może wszystkich z domu na jakieś wczasy wysłać i wtedy bym miała czas na wszystko, oo:sorry:

Do góry