reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Sliczne kolczyki:-)) Moj ulubiony kolor.
Mam pytanie odnosnie kordonkow.
Chce zakupic na ebayu zestaw kolorow roznych do robienia malych kwiatuszkow itp na spineczki.Ale nie wiem jaka grubosc wybrac.Znacie sie ?
Tam jest size 8 to dobry czy za cienki??

reklama
Kolczyki śliczne

Gastone
ja czytałam gdzieś ale nie jestem w 100% pewna, że kordonek o oznaczeniu 30 jest najcieńszy a najgrubszy oznaczenie 5. Ja kupowałam na ebayu kordonek 8 i robiłam z niego ozdoby na jajka styropianowe, a małe kwaietuszki tez by z tego wyszły fajne

pamietacie mnie jeszcze?:-D
Arlecik kolczyki super
Gastone ja na kordonkach wogole sie nie znaju wiec nie pomoge, ostatnio nie mialam neta ale znalazl sie czas na szydelkowanie bo to mozna robic wszedzie i w domciu i na ogrodzie wiec cos tam dlubie.reszta czyli moje kochane kolczyczki lezá i czekajá az sie dorobie jakiegos biurka zebym mogla sie gdziesz rozlozyc- wczesniej to byla kuchnia bo stal tam ogromny stol a teraz kuchnia taka tyci tyci ze masakra w salonie sie nie rozloze bo zaraz Oliva bedzie grzebac i stary mi cos poprzeklada i pogubi wiec musze czekac:baffled::baffled:

gastone jeszcze nie wiem. próbowałam coś dłubać ale tragedia jak dla mnie, cieniutkie strasznie i jakoś nic nie wychodzi. Poczekam jak wena mnie jakaś ogarnie :)

kasiuleczko chwal się co tworzysz teraz?

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiuleczka witaj ponowie w świecie robótek.
Ja trochę mało teraz robótkuję, bo mój kręgosłup od kilku dni odmawia mi posłuszeństwa.
Zrobiłam kilka par kolczyków dla znajomej, a teraz męczę moje JAPONKI bo mój EM juz krzyczy że wyszywam juz je pół roku i skończyć nie mogę.
Ale niestety tak to juz ze mną jest, że zawsze robię kilka rzeczy na raz.

Załączniki

• 2012-09-15 14.43.33.jpg
    2012-09-15 14.43.33.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 77
  • 2012-09-19 16.18.53.jpg
    2012-09-19 16.18.53.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 76
Do góry