reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry ,choc dla nas wcale nie dobry:no::no::no::no:
2 godziny temu dzwonili z polski ,ze A babcia zmarła rano:no::no::no::sad::sad::sad::sad::sad: pozniej jedziemy do kosciola sie pomodlic:frown:

Nie wiem od kiedy bo właśnie się obudziłam:szok: co mi się rzadko zdarza żebym ja spała popołudniami....ale u nas świeci pięknie słońce!
W szoku jestem po prostu bo jak pakowałam wszystkich do mojego wyrka ok 16.oo to pogoda psia była a mój miał nosa i pojechał na rybki!:-D:-D:-D
Zachciało mi się coś słodkiego więc robie muffinki...do kawy,bo się karpatka skończyła popołudniu:sorry2:...
A wy co porabiałyście?

Bry

karola wyrazy współczucia

a mój komp załapał wirusa i teraz zanim uda mi się go uruchomić to musze go tak z 10-15 razy startować i nigdy nie wiadomo na jak długo mi się uda go włączyć. Raz wyłącza się po 2 min a drugim razem działa bez zarzutów 2 godz :baffled:

We wtorek będę instalować nowy system, bo program nie chce mi usunąc wirusa z kwarantanny :wściekła/y:

Wczoraj pojechaliśmy na imprezkę, było fajnie wróciliśmy dziśiaj ok 12 :-D Claudia spisała się na medal, po raz pierwszy od wielu dni przespała całą noc i to w dodatku pospała do 7:25 :szok: wiedziała że ma nie przeszkadzać w zabawie :-D

Być może do jutra a jak nie to do wtorku.

Spokojnej nocki pa pa

reklama
Do góry