• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
anna117- mnie rownież na koniec ciąży męczyła zgaga że w nocy spac nie mogłam, tylko sobie siedziałam:sorry2:na koniec ciąży chyba ciało kobiety przygotowuje sie do nocnych pobudek i dlatego nie mozna sie dobrze wyspac ;-) a co do skurczy to ich nie przeoczysz:tak:

Aniu ja poczytałam trochę na necie...i podobno niektóre kobiety tak mają - wymioty, biegunkę i inne tego typu przyjemności:eek:...
Tak organizm przygootowuje się do porodu oczyszczając się....:dry::tak::zawstydzona/y:
Podobno pomaga herbatka z imbirem....PODOBNO...:sorry2:
Nie martw się na zapas...będzie ok!;-)

Witam
Anno tak jak Niunia pisze skurczy nie przeoczysz :happy2:A Ania też ma racje jak byłam w ciąży to dużo czytałam o porodzie i wszędzie pisało ,że pod koniec ciąży tak organizm się oczyszcza przed porodem:tak::tak:Ja byłam bardzo zdziwiona że mi się nie oczyścił a ty już rodzić cza:-) skoro wszędzie o tym piszą:tak::tak:
Anetko jak się miewasz??
Agasta aaaaaaaaaaaaale tort piekny:tak:
Ja dopiero teraz mam czas . Michaś po wczorajszej imprezie chyba odreagowywał ,bo był strasznie marudny.Imrezka się udała ,goście dopisali ,a solenizant dotrzymywał towarzystwa do 23 aż wszyscy wyszli:tak: Potem spokojnie poszedł spać:tak:Ja chyba też miałam święto bo panowie mi oznajmili ,że przez całą impreze mam zakaz wchodzenia do kuchni:tak::tak::-) Oni się wszystkim zajeli i poszło mi to bardzo dobrze i sprawnie:tak::tak::happy2:
A ja padałam na twarz,żołądek mnie bolał i nadal boli:no::wściekła/y: Podobno byłam starsznie blada i spać mi sie chciało:no:
Idę wypić miete i do wyrka mam nadzieje ,że mi do jutra przejdzie
dobranoc
a tu jeszcze kilka fotek z imprezki Michasia

Załączniki

• DSCF1008.jpg
    DSCF1008.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF1021.jpg
    DSCF1021.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF1028.jpg
    DSCF1028.jpg