• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

witam

anna dziewczyny dobrze piszą jeśli chodzi o skurcze i o oczyszczanie :tak:
ja tez miałam mega zgagę :szok: az do wymiotów i tak jak ty gdy wieczorem się kładłam to cofke miałam:eek:

karola śliczne fotki i jaki Michas zadowolony :tak:może ten żołądek na tle nerwowym i ci jutro przejdzie ;-)

pozdrawiam was wszystkie i mówie dobranocka :-)

reklama
Dzien Dobry

Karloa ale przystojniacha z Michasie,a jaki elegancki:tak:
Ann117 jeszcze troszeczke i wszystkie dolegliwosci Ci przejda jak reka odjal:tak:

Ja sie wkurzylam,bo moj P wychodzac do pracy zostawil otwarte drzwi na dole i Toffik wpakowal mi sie do wyra i mnie obudzil:wściekła/y:.Musialam zejsc siersciucha zniesc bo tak sie rozlozyl i ani mu w glowie bylo wychodzic:no:
No ale skoro juz sie rozbudzilam to do was zajrzalam:-Dale mykam spowrotem sie polozyc poki Jessy spi.

no może ciekawe .....;-)

a powiedzcie co sądzicie o tych szczepieniach na grype dla dzieciaczków?
ja jakos sie wystraszyłam i chyba zadzwonie do lekarza sie spytac dla Seby. choć on nie ma styczności z tłumem , dziećmi ale różnie to bywa....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry