• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
Zanka, mysle, ze jednak zasilek Ci sie nalezy, bo o ile sie nie myle, to wazne jest, z kim teraz jestes w zwiazku! przeciez zaden urzedas nie bedzie dociekal, kto jest ojcem.. mam nadzieje...:confused:

Dzien dobry,
my wlasnie zwleklysmy sie na dol. Claudia juz po sniadanku a ja zaraz bede wcinac.
Wczoraj bylam u szefostwa przypomniec im o tym ze za miasiac konczy mi sie kontrakt :-( i powiedzieli ze jeszcze w tym tyg dadza mi znac zy mi przedluza czy nie. Tyle tylko ze jak ich znam to powiedza mi dopiero w przyszlym tyg w poniedzialek, bo w piatek mam wolne.
Aniahaven dziekuje za pamiec :-):tak:
U nas wszystko ok, tylko claudia troche przeziebiona. Ma katar i pokaszluje :eek:
Bylam na bb wczoraj rano, ale jak napisalam posta to net mi przestal dzialac i nie mialam juz czasu na ponownie startowanie kompa. A po pracy mialam male zawirowanie w rutynie dnia dlatego mnie nie bylo :sorry2:
Anna milej nauki zycze. nawiasem piszac :-D tez musze sie zmobilizowac, bo nauka poszla w las u mnie :dry:
Karola super zdjecia z imprezki Michasia :tak: Przystojny ten moj ziec nie ma co :-D A jak zdrowko, lepiej?
Zanka jako samotna matka mozesz dostac tez w nl dofinansowanie do wynajmu mieszkania oraz alleenstaande ouderkorting czyli znike dla rodzica samotnie wychowujacego dziecko i z tego co czytalam jest to ok 149 euro na miesiac, ale jednym z wymogow jest ze dluzej niz przez 6 miesiecy nie masz partnera i dziecko jest wpisane do gminy na twoim adresie zameldowania. I czytalam na forum dla samotnych matek ze wymagaja rowniwez zeby samotna matka pracowala min 36 godz w tyg to wtedy dostanie jakas kaske :confused:

U nas straszna mgla jest, raczej zadne szanse na wypad na miasto :no::confused:

reklama
hejka

Karola, niezły przystojniak Ci rośnie ;-)

My mamy pierwszy dzien w przedszkolu za sobą :-) Poszło gładko, mały rano nie chciał mi ani buzi dać ani zrobić papa, tylko od razu polecial sie bawić, na koniec ciezko bylo go z tamatad wyciagnac :-D Mam tylko nadzieję,że przy dzieciach zacznie w końcu cos mówić no i że sie definitywnie pożegnamy z pielucha ;-)

Pauka, a Ty mialaś na studia isc tak? Zaczełaś je czy raczej się nastawiasz na przyjazd do Holandii?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry