Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No właśnie jak wam idzie nocnikowanie
Ja po ostatnim tak się zraziłam, że jakoś boję się wracać do tego 
, ale z drugiej strony nie mam jak, bo pracuje, a bezsensu aby u opiekunki sikał w pampersa, a w domu bez

(to już jutro
:-)
) i czasem poniedziałki 

,a le bezmięsne
Może któraś z Was dziewczyny zna

Planujemy coś do wagi max 1450kg ale już sama nie wiem
:-), a dziś w Nikusia szkole usłyszał baby i powtórzył
:-),nauczył się jeszcze mówić tatuś, dzidzi i ogólnie już wszystko powtarza

Żałuje tylko, że nauczyłam go mówić DAJ

Ostatnio odkąd dzieli pokój z bratem przychodzi do naszego łóżka nad ranem... i dziś słyszę jak w śnie mówi "tata, mama, niko, olo, tata, mama, niko, olo"
W ciągu dnia też tak powtarza

:-) Dziś przeprowadził ze mną dłuższa rozmowę "tata nie ma, dach dach, auto brumbrum titit" tzn Taty nie ma, pojechał autem, który robi brum brum i tiiiitiiit

Dobrze, że jutro mam wolne

a bol robienia kanapek tez znam i powiem ci ze niecierpie tego robic...ale jakbym mogla nie zrobic jak siedze w domu a moj m tyle pracuje...bez serca bym chyba byla.

Poza tym grubsze sprawy zalatwia tylko w pieluche, albo co gorsza w majtki. Od przyszłego tygodnia mam zamiar puszczac go do przedszkola bez pieluszki, sadze ze bedzie chcial tak jak inne dzieci chodzić do kibelka

a pyzy to ja normalnie kluski slaskie nadziewam zmielonym gotowanym miesem z przyprawami i do tego skwareczki. Bezmiesnych niestety nie znam.
Ty jutro masz wolne a ja ide pierwszy raz do nowej pracy ciekawe jak bedzie bo z samymi holendrami bede robic

bo ja ostatnio dostaje z 2 miesiecznymi odstepami. Ostatnio wystraszylam sie ze jestem w ciazy