• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
Agasta mi też coś net szwankuje...:wściekła/y: Wczoraj pisałam posta i zanim nacisnęłam Zatwierdź to mi się zawiesił.....:szok::wściekła/y:
Aniu gratulacje!!!! Po tylu staraniach wreszcie ci się udało...Super!:-):tak::-)
Sencilla ja również trzymam kciuki za pomyślny finał tej sprawy!:tak::-)
Karolka u mnie też te @ takie na bakier...Raz szybciej, raz długo...Poszłam wreszcie do gina, bo nigdy wcześniej tak nie miałam i dał mi tabletki na uregulowanie...:tak::tak: już po miesiącu zażywania polepszyło się zdecydowanie....:-)
Anetko z tymi kanapkami dla meżusia to u mnie tak samo:tak::-) nie wyobrażam sobie wstawać i robić kiedy on wychodzi do pracy...Ja zawsze szykowałam wieczorkiem i też tylko z masełkiem i szynką,ewentualnie serem a pomidor, og:-)ogórek czy inne warzywa to niekrojone do woreczka:tak::tak::tak: czasami jak miałam jeszcze dużo zajęć na wieczór to Sebek sam sobie szykował:-)

U nas rano za oknem przywitał na śnieżek:-D

Witam wieczorowa pora
Pauka ja mam @ co do dnia a czasem nawet godziny:-D:-D W tym mies nie bralam anty bo w polsce pomieszałam i musiałam przerwać dlatego byłam zaskoczona:-D:tak:
Ania ,Aneta pochwalcie się fryzurkami:happy2:
Sencilla ja tez trzymam kciuki:tak:
Ania GRATULUJE!!!!!!! ja tez się zapisałam tydz temu i babka mi oznajmiła ,że około 8 tyg musze czekać na rozmowę wstępną:confused:
Anno jak się czujesz?
Michaś już śpi ,a ja buszuje po necie.Zaraz ide poczytać pare słówek hol:tak: może jakieś w głowie zostanie:sorry2::confused:

Ostatnia edycja:
Karolka to takie buty...;-) widzisz lepiej nie mieszać...:tak::tak::tak:
A swoją drogą to w jaki sposób pomieszałaś te tabletki??? :szok::blink::-)używasz dwu fazowych???:szok: :zawstydzona/y:Bo ja mam jednofazowe i nic nie da się namieszać.... ;-):tak::-)Teraz przeważnie sa jednofazowe....:sorry2::sorry2:

Pauka po prostu wzięłam 4 a potem 3 razy zapomniałam dostałam@ w ten dzień znów wiełam:zawstydzona/y::sorry: a po 2 tyg znów dostalam@ Wiec musiałam odstawić:tak:Też mam jednofazowe:tak:..... Smacznej kolacyjki zycze:tak:
U nas już ze 2 godz się błyska:szok::eek: i raz za czas pogrzmiewa:happy2:

Dobry wieczor :-)
Ja wlasnie oddelegowalam moja mala do lozka i mam chwile dla siebie.
I tez probuje sie umowic do fryzjerki, ale chwilowo nie odbiera :-D
Dzis mialam rozmowe z szefostwem i sa zeer tevreden ze mnie i beda robic wszystko zeby mi przedluzyli umowe.
W piatek okaze sie co zdzialali... :eek:

Dla zniecierpliwionych...:-D:cool2:

I co podoba sie?
A tak przy okazji prosiła bym dziewczyny które chodzą już na ten kurs żeby mnie oświeciły co mnie czeka!:tak:Sencilla.A netko i Gosiu...proszę jeśli znajdziecie chwilkę!Bo mnie już straszą że jak czegoś tam ne zdam to poniosę jakieś konsekwencje:dry::szok: O co chodzi?:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry