• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

Dobry wieczór:-)

Mam nadzieję, że mnie pamiętacie:-) My już po wakacjach, w sumie do Holandii wróciliśmy dwa tyg. temu, ale mamy zamieszanie i nie mam czasu na net, poza tym modem oddaliśmy do reklamacji i stwierdzili, że uszkodził się w wyniku urzytkowania...:wściekła/y: Chcą, żeby zapłacić im za naprawę 120 euro jak nowy kosztuje 100:wściekła/y: Także na razie jestem zmuszona podkradac net od sąsiada, ale chodzi jak krew z nosa:eek: W międzyczasie mieliśmy imprezę z okazji urodzinek Inki, umarła moja babcia i wyprowadzamy się w sobotę... także koklusz z gradobiciem mnie czeka...
Wakacje super, ale do Tunezji już nie wrócę nogdy przenigdy. Jedyny plus tych wakacji tam, to piękne morze, wspaniałe plaże, pogoda i krajobrazy, ale reszta do posłania w kosmos. Po powrocie pojechaliśmy ze znajomymi do Jabłonki na weekend i zostaliśmy wszyscy tydzień:-) I tam było super:-) Pełen luz, czysto i bez karaluchów;-)
Po powrocie Inga pełen entuzjazm, zrobiła się grzeczna, ładnie chodzi spać, z tym, że nie chce spać w dzień:eek: Ale przynajmniej przed 20 mam już ją z głowy:-) Ni i pies mi się pochorował, tutejsi weci rozkładją ręce, wiec czekam na leki z Polski, które jej zawsze pomagały, bo teraz jest ju ż tak fatalnie, ze całe dnie się nie rusza, nawet nie chce wychodzić na siku... musimy ją wyciąga ć siłą:eek: Ale może już jutro przyjdą jej tabletki..

Niestety nie dam rady nadrobić...

Ania, fajna fryzurka:-):-)

reklama
Dobry wieczor
Ania super fryz, Bira super ze wrocilas , smutno, tylko z powodu babci, ale gratulki dl grzecznej corki, Zenka witamy na forum.
ja wlasnie skonczylam malowac cykl obrazkow dla mojej corci do pokoiku i teraz spac sie wybieram wiec slodkich snow...

Aniu włosy rewelka!:tak::-D Jeśli dobrze widze to ciut ciemniejsze tony wybrałaś w tym balejażu co?

Bira witaj spowrotem!!! Gratulacje dla INKI i oczywiście najserdeczniejsze życzonka z okazji urodzinek!:-):-):-):tak::tak::tak:

Anna no właśnie poczwal się pracami!...:tak::tak::-D

Dzień dobry!

Pauka masz racje! Ty to prawdziwy znawca jesteś!:szok:;-)
Chciałam ciemniejszy bo latem mam jasne włosy ale potem wole bardziej stonowane!:-D
Bira fajnie że jesteś - i gratki dla Biry z okazji urodzinek!:-)
Aniu no właśnie - pokaż swoje dzieła...ja nawet nie wiedziałam że malujesz!:sorry2:
Agasta trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy!:cool2:
Aniu a ty jak sie czujesz?:confused:Nadal wymioty czy już lepiej?
Tak sie zastanawiam od trzech dni gdzie jest Ann....:confused::szok::confused::eek:?

Dzien Dobry

chwilke mnie nie bylo a wy sie rozpisalyscie jak szalone,nie sposob za wami nadarzyc:no:
Aniu fajna fryzka i powodzenia na kursie.
Napiszcie mi dziewczyny jak z ta nauka jezyka jest??Czy to wszystkie gminy cos takiego organizuja bo u nas sie z tym nie spotkalam,a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.
Bira gratulacje dla corci,wrzuc jakies fotki z urlopu jak znajdziesz chwilke:tak:bo zapewne nie rozstawalas sie z kamera;-)
Sencilla ja rowniez trzymam kciuki:tak:

A dalej to juz nie pamietam co pisalyscie:no::zawstydzona/y:wiec przepraszam jak kogos pominelam

Cos mi sie z Mala stalo:confused:bo jadla o 5 i jeszcze chrapie:szok: wieczorem tez jak zje o 20 to budzi sie 00-00:30.Czy to zapowiedz przespanych nocek???Ale w dzien to prawie wcale nie sypia:no:nawet na spacerze czasami 1,5 godzinki a ona tylko sie zdrzemnie:tak:

Oj rzechwalilam i juz sie budzi moje Slonko:-D

Dzien dobry!
ja mam dzis wolne od szkoly, wiec wlasnie zajadam snaidanko, zaraz skocze po bulki i mam ambitny plan pierogow ruskich. Aniaheaven nie chce zapeszac moje wymioty ustaly, ale cicho.........zeby nie wrocily...mala niezle mnie dzis skopala w nocy:-D a wlasnie Ann odezwij sie:-)

Dzien dobry
my pospalysmy dzisiaj do 7:45 wiec luzik. Tylko ze arnold wstawal o 5:15 i chyba tak do 6:30 nie moglam zasnac :wściekła/y: wiec powiedzmy ze mala sie wyspala a ja srednio :-D
Bira fajnie ze wrocilas, spoznione zyczona dla Ingi no i gratulki ze przemiane diabelka :-)
Aniahaven fajny fryz. Pasuje Ci ta zmiana :tak:
Czarna jak ja sie przeprowadzilam tu gdzie mieszkam i poszlam do gminy spytac o kurs to mi powiedzieli, ze czegos takiego oni nie robia a nawet jakby bylo to i tak musialabym wszystko zaplacic sama, bo pl jest w EU :szok:
Zaraz smigamy do biblioteki, po chlebek i mam zamiar sie troche pouczyc :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry