• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
dzisiaj chyba nie taki dobry:-(
ja sie czuje jak by mnie nie było:zawstydzona/y:

co do kanapek to niestety ja musze je robic:sorry2:

co do pieluch to my kupilismy teraz tylko pieluchomajtki i zakladam je malej jak jestesmy poza domem ale mimo to ladnie wola siusiu i eee i wiek nie ma znaczenia- bo jedno dziecko szybko sie nauczy a inne pozniej, poczatki sa zawsze trudne ale oplaca sie:tak:.

wiktoria coraz wiecej mowi i mowi:-D powtarza wszystkie "krótkie" słowa po nas
niestety jest z niej mały niejadek-przynajmniej w domu:zawstydzona/y: ostatnio spodobało jej się słowo spać:-)

dzisiaj zrobie pomidorowke i moze tortille:confused: nie mam juz pomysłow...

sencilla-podziwiam cie za tak fajne obiady:tak:;-)
gosia-ja do teraz-2lata i mam nieregularne @ :zawstydzona/y: wiec nie masz sie co martwic..
karola-dobrze masz z tata:tak:;-)

uciekam troszke posprzatac..
miłego dnia życze;-)

Bry

My niedsawno wrocilysmy ze sklepu,rozpadalo sie wiec krociutki to byl spacerek.Wstawilam Jessy do ogrodka,wozek okryty pokrowcem,ale po 10min sie obudzila.Wjechalam do domu zaczelam ja rozpakowywac i zasnela:confused:
ooo juz sie budzi :-) dlugo nie pospala.Bedziemy gimnastyke uprawiac.Ona glowka i raczki a ja brzuszek
Milego popoludnia wszystkim zyczymy

Witam
Ja właśnie wróciłam od fryzjera:tak::-) Na święta muszę pasemka sobie zrobić bo siwych coraz więcej:szok::wściekła/y::no:
Niunia ja też już 2 lata i nadal mam nieregularne mimo, że biorę anty :szok: Ostatnio okres spóźniał mi się 5 dni, więc już wizję ciąży miałam:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niunia ja już bardzo bym chciała wrócić do nauki nocnikowania, ale w obecnym czasie jest to niemożliwe, bo albo jestem w pracy, albo w szkole i tak w kółko:no: Będę musiała poświęcić chyba święta na naukę siusiania:tak::tak::tak:
Sencilla Ty tak późno masz szkołę:szok::szok::szok: Ja mam od 18-21:tak:A Ty:confused: i możesz chodzić kiedy chcesz, że dziś rano też idziesz czy masz wyznaczone dni:confused:

Z tymi kanapkami to jest tak, że nigdy nie kładę pomidora czy ogórka aby chleb nie był mokry np robię chleb z wędliną a do tego pomidor w całości, albo smaruje masełkiem i puszkę ryby:tak::tak::tak: Gdy mam szkołę czyli śr, czw, pt to M robi sam sobie śniadanie wieczorem, a w pozostałe dni ja robię:tak::tak::tak: Kanapki wkładam do plastikowego pudełka i do lodówki:tak::tak: Ja też pracuje, szkoła dzieci, więc nie wyobrażam sobie wstawać o 5 rano aby M robić kanapki:no::no::no:. Już na pewno nie zasnęłabym:no:. Znając mojego M to jeśli miałby robić sobie rano kanapki to chodził by bez śniadania:no: Ja również nie lubie kanapek z wieczora, ale całe szczęście mój M nie jest taki wybredny:-D:-D:-D:-):-):-)
Gosiu ja pyzami nazywam, kluski na parze lub parusy:tak::tak::tak:
Olo śpi, a ja właśnie gulasz na obiad zrobiłam, jeszcze muszę coś do tego zrobić więc uciekam:tak::tak:

A ja wróciłam w końcu do domu...a tu niespodzianka!:tak:
W drzwiach koperta z ...zaproszeniem na kurs holenderskiego z Geemente!:-D:-D:-D
Nawet nie wiecie jak się ciesze!:cool2: bo mi "dobrzy"znajomi mówili że w tym roku już nie ma szans i napewno nie szybko!:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry