• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

witam

zagladam do was a co tu takie pustki :sorry2: jak nie mam czasu zagladac to napisane 3 strony a jak jestem to puchy :sorry::tak:

Seba śpi , obiad zrobiony to mam relaksik i z kawką zasiadłam :-)
U nas deszcz kropi i jest straszny wiatr byliśmy z Seba u koleżanki na pieszo to zmokliśmy .....:wściekła/y:

reklama
Witam i ja:tak:
Właśnie wróciłam z pracy, Oliwierek śpi, ale zaraz muszę go obudzić, bo znów do 23 nie będzie miał zamiaru spać:no: Jeśli w dzień pośpi dłużej niż pół godziny to zaś do późna marudzi i spać nie chce:no:
Obiadek już nastawiony, więc herbatkę sobie zaparzyłam i resztkę orzechowego tortu wcinam z niedzieli :tak::tak::tak:

U nas ciemno się zrobiło, zaraz pewnie zacznie padać...:wściekła/y:

czesc dziewczyny
ja dzisiaj zaliczylam szkole, mlody zjadl owoce teraz mozemy na spacer wyskoczyc a tak zachmurzone ze pewnie zaraz zacznie padac. Chce isc zobaczyc male tortownice bo chcialabym cos upiec a ze u mnie nie jedza za bardzo slodkiego wiec musze miniaturki robic:-D:-D
Karola swietne zdjecia, rzeczywiscie ten czas za szybko leci ledwie dzieci sie urodza a tu juz ganiaja :-):-):sorry2:
Beauty czyli pierwsze koty za ploty, zeby tylko tak zostalo:tak::tak:
Olgunia powodzenia:-)
co dzisiaj gotujecie bo ja chyba krupnik i pyzy z miesem

gosia dzieki ale jak juz naszykowałam wode i przygotowałam Seba mi się obudził :eek: więc musiałam odłozyc to na później jak Arek wróci z pracy ;-)

u mnie dzis kapuśniak oraz pulpety w sosie pomiderowym z ziemniakami

Witam...

A u nas też pochmurno żeby nie powiedzieć że aż ciemno...:wściekła/y::-(:dry:
Ach ta pogoda...
My dziś na łatwiznę poszliśmy i na obiad mamy flaczki made in Pudliszki:-D...
Mój stoi gdzieś w korku wkurzony bo go grypa rozkłada od wczoraj a dp tego kaktusa połknął chyba tak go grdło boli!:szok::-(

Witam
Beauty super ,że pierwszy dzień w przedszkolu zaliczony i do tego tak sprawnie poszło:tak:
Aneta pracujesz codziennie?
Gosia jak ci się uczy w szkole ,spoko nauczyciela masz?
Ania u nas też ciemno:happy2:
Chorowitkom zdrówka życzę:tak:
Agasta pozwoliła pogoda na mały spacerek?
Ja też w pracy byłam,a do 11 nie mogłam się obudzić.Prasowałam na śpiąco:tak::-Dżoładek już nie boli a dla odmiany dostałam @:cool:
Mój tata dziś serwuje grochówkę:tak:

reklama
Beauty...fajnie że synkowi tak łtwo poszło w przedszkolu...:-D
A co znaczy że definitywnie poegnasz się z pieluchą?:confused: To znaczy ze twój mały nie używa już pieluch w nocy czy używa?:zawstydzona/y:;-)
Karola powinnaś więcej sie wylegiwać w łóżku - nie ma co żartować z tą grypą!:tak:
Anetko no właśnie jak ci się życie układa?Jak się czujesz?:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry