• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

hej dziewczyny
co u Was? dzis Marysi pierwszy dzien w przedszkolu, swietnie sie tam odnalazla i z radoscia mi pomachala :-D:tak:
Tosia zasnela, wiec mam jakas godzinke na sprzatanko..
nie czuje sie najlepiej, niestety... juz 2 lata lecze sie z pewnej przypadlosci i wyleczyc nie moge.. i wlasnie w ostatnich dniach mam znowu przyplyw dolegliwosci i bardzo zle sie czuje... buuuu....:eek:

reklama
Witam
Ania fajne włoski:tak::tak: kolorek boski ,tez taki lubie:tak:
Bira jesteś ja myślałam że zapomniałaś o nas:sorry2: Sto lat dla INKI!!!!:tak:
Anno odpoczywaj ,już nie dużo ci zostało:tak:
Czarna może cie już bedą w całości przespane noce:happy2:
Agasta jak Claudii idzie ząbkowanie,bo u nas ani idu nowych ząbków:confused:
Anno własnie pochwal sie pracami,ja tez nie wiedziałam ze malujesz:sorry:
A my czekamy na właściciela mieszkania ,bo nam się leje z balkomu sąsiadów z góry do łazienki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: Dziś rano było pół podłogi zalane:no:

Karola u nas zabkowanie w toku, widze ze kolejne zabki sie pchaja dziaselka podpuchniete i biale. Claudia wsadza wszystko co popadnie do buzi :tak: poki co mamy 6 zebow :-) i niedlugo chyba beda kolejne 2 :-)
Sencilla zdroweczka zycze i glowa do gory

Wlasnie wrocilysmy ze spacerku,Mala jeszcze kima w ogrodku:confused:w sumie beda 2 godzinki albo i wiecej,wiec mam nadzieje,ze wytrzyma do kapania bez wiekszego marudzenia:tak:Od dzisiaj bedziemy chodzic na spacer po poludniu zeby az tak sie nie meczyla do 19 bo ostatnio jedynie jak chodzimy po dworze to udaje jej sie zamknac oko na dluzej i to tez nie zawsze:no:Wogole mialysmy szczescie bo od rana padalo i naszykowalam sie na mokra przejazdzke a tu ani kropelka nie spadla od 13:00:-)
Wykorzystam jeszcze ten czas poki Jessy spi i naszykuje obiadek bo nie wiem w jakim humorze sie obudzi;-)
Milego popoludnia wszystkim zycze

Sencilla pogoda chyba taka przybijajaca i zniechecaja do jakichkolwiek dzialan :-(
Moja mala wlasnie teraz zasnela, wiec ja wykorzystam chwile na odrabianie lekcji :tak:

Sencilla gratulacje dla Marysi pierwszego dnia w przedszkolu,dzielna dziewczynka:tak::tak:A tobie zdrówka życze:tak:
Czarna nam niestety nie udało się pospacerować miedzy deszczem:no::no: non stop pada:wściekła/y:
Agasta Michałkowi idą 4:szok::confused: bo ma tez biale i popuchniete dziasła :tak:i do tego czesto placze:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry