• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Beauty dzięki za szybka odp:tak:zapisałam się do dwóch a potem muszę wybrać jedną:tak:Ta babka mi mówiła ,że mają podpisane umowy ze żłobkami i przedszkolami ,a co do stażu to jest taki po pare godz tyg ,żeby język poćwiczyć:tak:
Czy 360 godz to dużo?
dobrej nocki

Karola, bo najpierw wychodzą 4 a później dopiero trójki:-) Co do szkoły to się nie wypowiem, bo sama szukam. We wtorek wybieram się na takie lekcje "ze słuchu" to też jest darmowe i opiekują się dzieckiem.

Witam Was:tak:
Ja tylko na chwilkę, bo zmęczona jestem...dzisiejszej nocy spać nie mogłam:no::no:
Karola bez zastanawiania wybierz Mondriaan:tak::tak::tak: a 360godz to chyba tak standardowo, ale im więcej tym lepiej:tak::tak::tak:
Jeśli chodzi o Intop to zależy na jaki oddział trafisz, w jednej jest lepiej, a w drugiej gorzej. Mondriaan ma zdecydowanie lepszą opinię, lepszy system nauczania oraz lepsze podręczniki do nauki:tak::tak::tak:

Aniu już Ci odpowiadam, ja miałam test na inteligencję, a testu ze znajomości języka nie miałam, bo go w ogóle nie znałam:no: Nie masz się czego bać, ja poszłam z Oliwierkiem, który strasznie mi marudził, a poszło mi całkiem całkiem, to wcale trudne nie jest:tak: :-)

Przepraszam, że nie odpisałam każdej z osobna, ale spać mi się chce:cool2: Uciekam do wyrka:tak: Jeszcze jutro do pracy i weekend mamy :-):-):-):-):-)

Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry