• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Bry

Agasta, trzymam kciuki za pomyślna wiadomośc :tak:

Sencilla, super,ze Marysia jest zadowolona z przedszkola, jeden problem mniej :-)

Tak jak przewidywałam, mialam rano awanture, bo przeciez Szymek dzisiaj też idzie do przedszkola ( ale tylko w/g niego);-). Nie przeszkadzało mu ze jest ubrany tylko w piżamke i lewego buta na prawej nodze, twardo stał ze swoją torebką pod drzwiami :-D Dopiero jak mu powiedzialam ze ani dzieci ani pani tam nie ma to odpuścil uffff.

reklama
witam

agasta bedzie dobrze usłyszysz dobrą wiadomość :tak::-)
anna może to juz sie zaczęło jak cie mocno boli :sorry2:

aniahaven śliczna nowa fryzurka :-)

a ja wam o czymś powiem w środę rano robiłam i wyszło takie cosik
pb040170.jpg

By olgunia, shot with E-520 at 2009-11-04
pb040166.jpg

By olgunia, shot with E-520 at 2009-11-04

jesteśmy szczesliwi no bo planowane :-) i już Arek tłumaczy Sebie że bedzie miał braciszka lub siostrzyczkę i bedzie musiał oddać łóżeczko a wzamian dostanie już takie dorosłe łóżko :tak::-D

Ja juz w domku po pracy.
I jestem zla, bo nic sie nie dowiedzialam :wściekła/y:
Szef nie mial czasu w tym zeby pogadac ze swoim szefem o moim kontrakcie :wściekła/y:
I dopiero w pon ma umowione z nim spotkanie - juz na 100% bo pokazywal mi swoj kalendarz :-)
Tylko ze dla mnie to zadne pocieszenie bo czekaja mnie w tkaim razie jeszcze 3 bezsenne noce :-(

Olgunia gratulki, super wiadomosc.
Anna u mnie objawami porodu byla 2 kolorowa kupa :-D Nie byla to biegunka bo konsystencja byla normalna, tylko ze byla 2 kolorowa :-D Sorki za szczegoly :sorry2: I tak chyba ze 2 razy. A pozniej to juz mi odeszly wody plodowe i po 19 godz ur sie claudia :-)
Sencilla fajnie za Marysia tak chetnie do przedszkola poszla :tak:
Beauty widac Szymek tez polubial przedszkole :-D

Agasta Ty spij spokojnie bo nerwy na zapas nic nie dadza, a i tak zobaczysz wszytsko bedzie dobrze...nie przejmuj sie kupa mi nie straszna ostanio...bo ja juz i tak na kibel patrzec nie moge...a skurczy zadnych nie mam o ile mi wiadomo:-):szok:

Anna skurczy na bank nie przegapisz :-)
A co do nerwow to ja poprostu nei lubie niejasnych sytuacji :wściekła/y: meczy czlowieka tylko niepewnosc, a w chwili obecnej nie moge byc w pracy niczego pewna, bo dzis sie dowiedzialam ze w tyg znowu zwolnili 2 osoby :szok: A 3 odeszla sama, mimo ze miala staly kontrakt na czas nieokreslony, poszukala sobie nowa prace.

reklama
Agasta tez te nerwy przechodzilam, jak byly zwolnienia w pracy, i chodzi mi tylko zebys sie nie denerwowala na zapas bo ja sama wtedy malo sie nie wykonczylam...:zawstydzona/y: a co ma byc to bedzie, ale sami c mowili ze sa z Ciebie zadowoleni...wiec bez obaw

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry