• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Agasta, ja sie ostatnio dowiedzialam, ze aby zapamietac sen, musisz sie obudzic w trakcie jego trwania. Ja codziennie pamietam, bo tak lekko spie, ze sie co chwila budze.
Co do srodkow na "przyspieszenie", to lekarze podejmuja taka decyzje, zaleznie od kobiety. Ja w obu przypadkach musialam dostac kroplowke z oksytocyna, bo jestem dlugodystansowiec i dzieciatka mogly sie udusic, w zwiazku ze skurczami. Moja Marys to prawde mowiac ledwo odratowali.. :-(
ja dzis jestem po 3 godzinach snu, wiec ide do lozka.
spijcie smacznie

reklama
Czesc dziewczyny!!!
my juz po wczasach tydzien minal jak z bicza trzasl, bylo b. fajnie pogoda moze nie dopisala ale moge powiedziec ze zuid-limburg mnie zauroczyl. moglabym sie tam przeprowadzic hihihi:tak:
Ale mam dla was wiadomosc ze Daanusiowi wyszedl pierwszy zabek:-):-):-) juz jak bylismy na urlopie to wiedzialam ze cos sie swieci bo policzki czerwone i za uszko sie ciagnal no i dzisiaj wkladam palec i czuje zeba
Aniu117 ode mnie rowniez spoznione ale bardzo serdeczne GRATULACJE !!!!!!!
uwazaj na siebie i pierwszy tydz. daj na luz i naprwde nic nie rob tylko w lozku siedz, wykozystaj babke z kraamzorgu ile wlezie. ja tez bylam po cc i naprawde szybciej dojdziesz do siebie a to njawazniejsze dla ciebie i dla dziecka
wszystkim pytajacym o mnie dziekuje za pamiec i zycze dobrej nocki

Witam....

Gosiu GRATULACJE dla Dana z okazji pierwszego ząbka!
I ponawiam pytanie odnośnie płatności za kurs z Geemente!:eek:
Kursantki wypowiedzieć sie mi tu.....

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry

Gosiu witaj spowrotem,gratukacje dla Daanusia na pierwszy zabk,dobrze,ze tak spokojnie wyszedl.
A co do Anny to ona nie ma Kraamzorg bo w niemczech,a przynajmniej ja nie slyszalam zeby tam cos takiego mieli

Witam
Gosiu Gratulacje dla Daana z okazji pierwszego ząbka:-) Zaglądaj do nas częściej :tak: Jak w pracy:confused:
Natko
W dniu urodzin Twych kochana
Życzę szczęścia pod dostatkiem.
Aby troski i kłopoty
Odpłynęły gdzieś ukradkiem.

Słońce niech Ci zawsze świeci,
A na twarzy uśmiech gości.
I by nigdy Ci nie brakło
Marzeń, wiary i miłości.
Aniu ja za kurs nic nie płaciła:tak: Podpisałaś już kontrakt :confused: Jeśli nie to gdy pójdziesz na spotkanie podpisać kontrakt zapytaj czy będziesz coś płaciła za ten kurs. Uważam, że jeśli nikt nic o żadnych kosztach nie mówił to nie będziesz płaciła :-)

Dziewczyny co dziś robicie na obiad, bo mi pomysłów brak :eek::eek:

Dzień dobry:-)

To znowu ja:-) Wreszcie kupiam nowy modem do komputera, wiec się witam:-) Mam nadzieję, ze już teraz nie bedę miała żadnych problemów komputerowo-internetowych;-)

Inga dzisiaj w przedszkolu, więc biorę się za okna, bo mam małą masakrę, niedługo nic przez szyby nie zobaczę... Później z psami do parku i na spotkanie i innymi mamami do polskiej świetlicy:-)

Aneta, u mnie dzisiaj krupnik z wczoraj;-) bo już na gotowanie nie starczy mi czasu;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry