• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Dzien Dobry
Olgunia fajne foty,a Seba jakie ma sliczne oczka i te loki,kawalwer ze HOHO

Ja pozno ba Mama jest i czasu mi brakuje na kompa:-)
niedawno wrocilam ze szczepien,dla mnie znowu tragedia:no:
Mala spokojniej jak ostatnio,szybciej dala sie uspokoic,mam nadzieje,ze nie bedzie ciezkich przejsc miala.
Mama chodzi z nia jeszcze po osiedlu bo spi,ale bardzo niespokojnie,ze jak probowalysmy ja wstawic do ogrodka to zaraz sie rozbudzila.
Jessy troszke przystopowala i juz sie tak nie naciaga:-)bo ma 64 cm czyli tylko jeden na plusie:eek:,wazy 5720.Nadal jest z niej Laseczka,ale moze teraz zacznie bardziej przybierac na wadze:tak:

Mykam do kuchni

reklama
Hej...ja dopiero z pracy wróciłam...:eek:Sencilla Ann co tam u was?
Jak Mikołajki?I jak wasze dziewczynki?;-)
Seba przystojniak sie zrobił a jak urósł!!!:szok::szok::szok:
Czarna naciesz sie mamą:-)!
Pauka czekamy na foteczki....:tak:bardzo chciałabym zobaczyc wrocławską choinkę w tym roku....może mi się uda ok Nowego Roku....;-)
Gosiu ja też będę szukać jakiegoś super przepisu...Sencilla a w tym twoim kąciku kulinarnym z tymi słwnymi ciastami jakiś przepisik jest na pierniczki?:cool2:

Witam
Troszke was zaniedbałam bo miałam niezapowiedzianych gości na weekend:tak:
Ania ,Twiggless ,Olgunia fajne zdjęcia z Mikołajem,dzieciaczki widać że zadowolone z prezentów.
Ania to ty byłaś Mikołajem?
Twiggless twoje zdjecie jest jest the best -Antoś chyba faktycznie liczył na wiec prezętów:-D:-D
Olgunia jakie Seba ma piękne loki:tak:
Anno dziewczyny maja racje co do burzy hormonów:tak: Juz niedługo wszystko wróci do normy:tak:
Czarna ciesz się towarzystwem mamy:tak:
Aneta fajnie ze już wszyscy jesteście zdrowi:tak:Gratulki dla Oliwierka ze tak sie rozgadał:tak:
Gosia również gratulacje dla Dana na 1-wszy ząbek:tak:
Pauka daj fotki:happy:
U nas tez był mikołaj tylko nikt go nie widział:sorry:Ale prezenty były:tak:
Dziś byłam w Cb szczepienia dla dzieci od 6 mies do 4 lat sa przeniesione na styczeń i luty .Teraz tylko szczepią na meksykańska grype:tak:Wiec nie ma sie co martwić ze bez zgody rodzica zaszczepią na nią:tak:
A Michaś waży 9300 i ma 77 cm:tak:
dobranoc

Ostatnia edycja:

Załączniki

• 21595919697.jpg
    21595919697.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama