reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniahaven zapomnialam napisac, ze ja slownik kupowalam w pl, i nie mieli go na magazynie sprowadzali mi go na zamowienie

spokojnej nocki pa pa

reklama
Agasta cudnie tam musi być...też się kiedyś w końcu tam wybiore!:-D
Dzięki za odpowiedź...poszukam może tym raze znajde taki jak chce...
A ja właśnie wróciłam od kumpeli z kawki...bo sie 5 lat nie widziałyśmy i nagadać sie nie mogłyśmy...:szok:;-)
Jutro rano wielkie pakowanie i ...jazda - zmiana województwa!:-D
Ann jaka pogoda w NL?
Sencilla pewnie dostepu albo czasu dla nas nie ma...
Anetko jak ci minęły święta....

Dziewczynki gzie sie podziewacie?:sorry2:
Dobranoc....

Ann jaka pogoda w NL?
No pogoda u nas do d...
Ostatne kilka dni pada deszcz, a dzisiaj to nawet polalo niezle, wiec po sniegu sladu nie ma :eek:

Swieta, swieta i po swietach... nareszcie
U nas nic nowego, mlodym chyba zaczynaja zeby isc bo zaczyna sie jazda... od swiat zrobily sie bardziej marudne, po dziaslach narazie nic nie widac, zrobily sie tylko bardziej biale :eek:

Dzien dobry
Aniahaven pustek to tu juz dawno takich nie bylo :szok:
Powodzonka w szukaniu slownika :-) Jak masz gdzies w poblizu empik to powinien tam byc na stanie :tak:

milego dnia
do wieczorka

Dziendoberek :-)

Agasta my bylismy a Orchidei w sobote :tak::-),a tak przy okazji to co,drogi do nas zapomnialas??;-):-D
Tutaj tez pada,sniegu nie ma,ale na chodnikach powstala warstwa lodu:szok:cholernie niebezpieczna sprawa:wściekła/y:

Mykam bo musze sie jeszcze mama nacieszyc,nie zostaje dluzej i jutro juz jedzie:-(

Witam
Aniu szerokiej drogi:tak:
Agasta slicznie tam jest ,malutka juz taka duza:-D
My dziś się szykujemy do roczku dla rodziny:tak: Gonitwy co nie miara ,msze mamy zamówioną na 16:tak:
Agata ciebie tez czeka imprezka za pare dni;-):-)
milego dzionka lece dalej

reklama
Bry
Czarna drogi nie zpaomnialam :no: ale do emmeloordu zawitalismy dopiero o 13 pojechalismy do orchideii i juz trzeba bylo wracac do domu :-D
Ale w niedziele sie widzimy, nie? :-)
Karola my mamy 2 imprezki: w srode i w niedziele :-)

Do góry