reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej...

Ja już przed 17 byłam na miejscu....:-Dtroche śniegu padało na początku...ale potem żle nie było....
Karola miłej imprezki...
Ja uciekam na kawkę....z teściówką!

reklama
Dzien dobry
Sencilla wszystkeigo najlepszego w dniu urodzin duzo milosci, zdrowia i spelnienia marzen :tak:
moje dizecko przed chwila wstalo :szok:

bry bry
no Agasta jutro impra u ciebie...;-)
Czarna a Ty co spisz? czy mame odprawiasz?
Ann a co u Twoich chochlikow?

a to moj Anioleczek

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 31
Witam

u nas mrozik dzisiaj znowu:szok:

Sencilla Wszystkiego Naj z okazji urodzin!!!

Anna117 ale slodziutka ta Twoja pszczolka:tak:

A co do mojej Mamy to nastapila zmianas.Wczorj dostala eska,ze kurs odwolany i tym sposobem jedzie dopiero jutro na wieczor,moze nawet w nocy.Dla mnie bomba,bardzo sie ciesze,ze zostanie chocby i tylko ten jeden dzien dluzej :-)

do pozniej kobitki

Dzień dobry!

Dla mnie bardzo dobry:-D bo właśnie sie z łóżka wyciągłam i kawkę popijam....
Nie ma jak błogie lenistwo...u teściowej!:dry::-)
Aniu maleńka boska kobietka - już widziałąm na NK....
Czarna no to ci sie udało....:tak::tak::tak:

Sencilla !!!

Z okazji urodzinek życze Ci odwagi i sił, by porywać się na cele i zmiany, które z pozoru wydają się trudne, a później wprost wymarzone, realizacji planów i nowych marzeń i kolejnych natchnień - jak fal, które pchają statek do przodu.

Może te sygnały dymne ci na forum ściągną...

dzien doberek....:-)

Robale napisz jeśli możesz czemu masz taki smutny opisik na nk???:confused::zawstydzona/y::szok:

Anna ale malutka ma fajniutki czrnusie włoski....Już spieszę na nk pooglądać więcej zdjątek....;-):tak::-) Buziaczki dla Amelki!:tak::-D

Sencilla oczywiście ode mnie też najlepsze życzonka urodzinowe, by każdy następny dzień był jeszcze piękniejszy od poprzedniego!!!!

reklama
Witam
SENCIILLA
W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

Anno twoja ksiezniczka jest prze kochana:tak:
Agasta miłych imprezek zycze:tak:
Ania odpoczywaj u tesciów:tak:;-)
Ciesze fajnie ze mama zostala dluzej:tak:
U nas znow goscie dzis

Do góry