reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Kochane...widze że nasze forum ciagle nie kompletne,wszyscy korzystają z uroków rodzinnego wypoczynku....
Karola a kiedy wyjedzacie?:sorry2:
I co kobietki porabiacie na Sylwestra?:cool2:

Claudusiu!!!

Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy.
Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli. Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje.
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie :* wszystkiego dobrego :*:*

Witam Was,
Aniu u nas dziś przygotowania do imprezy sylwestrowej, mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawic:tak:
Sencilla, Claudia wszystkiego najlepszego dla Was dziewczyny, spełnienia marzeń oraz samych słonecznych dni:tak::-)

Kiedy wracacie dziewczyny:confused: My wyjężdżamy z piątku na sobotę na noc i mam nadzieję, że nie pojedziemy 20h:szok::no:

Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Pozdrawiam:tak:

Hej...

Anetko ja zamierzam wyjechać w niedziele rano...też mam taką nadzieje że szybko pójdzie :sorry2:.
Choć wielu sie tak wybiera ze względu na szkołe w poniedziałek:baffled::baffled::baffled:
No zobaczymy...

A co dobrego kochane robicie na Sylwestra?:confused: Zakąski - przekąski itp....

czesc dziewczyny
wpadam na chwilke was poczytac, teraz musze nacieszyc sie mama bo jest tylko do niedzieli. My sylwestra spedzamy w domu z przekaskami i napitkami:-)
Agasta serdeczne zyczenia dla twojej corci, pamietam jak rok temu na forum zaczelam pisac to ty wlasnie mialas rodzic a to juz rok minal!!!! I taka panne juz masz:tak::-)
A moj Daanu odkrywa uroki stania w boksie przy szczebelkach, niech jeszcze zacznie mi chodzic to juz go wogole nie zlapie:-D
dziewczyny jak by mnie tu juz w starym roku nie bylo to zycze
Szczesliwego Nowego 2010 Roku oby byl lepszy niz ubiegly i spelnily sie wszystkie wasze plany

Załączniki

• 4_5.gif
    4_5.gif
    22,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama

Życzę Wam szampańskiej zabawy Sylwestrowej, pełnej urokliwych momentów beztroskiego śmiechu...
Życzę Wam niepowtarzalnie pięknego przyszłego roku-pachnącego przez wszystkie 365 dni wonią wiosennych ukwieconych łąk, rozgrzewających serca ciepłem letniego słońca, ubarwionego niezwykłą urodą mieniących się jesiennych liści,jaśniejącego blaskiem puszystych gwiazdek śniegu...

Do siego Roku!! :-D:-D:-D
AniA

Do góry