Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cały czas tańczyła, ustawiała nas jak generał ;-)U nas wielkie sprzątanie na ulicy, bo wczoraj trochę ludzi poniosło i zaczęli palić ogniska ze wszystkiego, począwszy od choinek na naszej ławie kończąc
Sebana trochę poniosła ułańska fantazja i wywlekł z domu ławę do spalenia na stosie.... Na szczęście nowa ława przyjedzie w sobotę za tydzień a teraz pożyczymy sobie od Ini;-) Moja matka dzisiaj jedzie, więc odliczamy godziny, bo jedziey już na oparach cierpliwości;-)

Było super, ale o 2:00 mojej psiapsiółki mąż skręcił nogę i musieli jechać do domu :-
:-) Nogi niestety bolą od tańców do dziś 

:-) Drogi były puste, ale niestety śliskie i padał gęsty śnieg
. Po drodze mieliśmy 2 niemiłe niespodzianki 

Używałam go zgodnie z opisem

, włączył długie światła i chciał nas przycisnąć do barierki
. Mój M w końcu zwolnił, aby nas gościu wyprzedził, więc ten też zwolnił. Wyglądało na no, że facetowi bardzo zależało abyśmy się zatrzymali
. Gościu odpuścił gdy zbliżyło się do nas inne auto i nie wiem co by było gdyby żadne inne auto nie jechało w tym czasie. Nawet nie wiecie jak się wystraszyliśmy, o moje dzieciaczki tak się bałam
:-(
Dobrze ,ze juz jestescie cali i zdrowi w nl

więc nie wiem co na to mój lekarz czy pozwoli mi jechać to jednak z 12 godzin w aucie chociaż bardzo bym chciała jeszcze na miesiąc jechać ale dzidzia najważniejsza

teraz jak już znam płeć dziecka pokupiłabym sobie trochę ubranek w NL tam jest chyba większy wybór