• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry w nowy roku:-)

Przede wszystkim życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku :-)

Inga odsypia szaleństwa sylwerstrowe:-):-) Poszła spać o 1:30. Zmyszeni więc byliśmy położyć się z nią, bo inaczej nawet rozmowy nie było na temat spania:baffled: Cały czas tańczyła, ustawiała nas jak generał ;-)U nas wielkie sprzątanie na ulicy, bo wczoraj trochę ludzi poniosło i zaczęli palić ogniska ze wszystkiego, począwszy od choinek na naszej ławie kończąc:baffled: Sebana trochę poniosła ułańska fantazja i wywlekł z domu ławę do spalenia na stosie.... Na szczęście nowa ława przyjedzie w sobotę za tydzień a teraz pożyczymy sobie od Ini;-) Moja matka dzisiaj jedzie, więc odliczamy godziny, bo jedziey już na oparach cierpliwości;-)

Witam Was dziewczyny już z NL:tak::tak::tak:
Szczęśliwego Nowego Roku Wam życzę:tak::tak::tak::tak:
My byliśmy na sylwestrowej imprezie z naszą paczuszką znajomych oraz moją siostrą i szwagrem:tak::tak::tak: Było super, ale o 2:00 mojej psiapsiółki mąż skręcił nogę i musieli jechać do domu :-(:-(:-(My już o 3:00 również byliśmy w domu ponieważ w NOWY ROK wyjeżdżaliśmy do NL:tak::-) Nogi niestety bolą od tańców do dziś :baffled::-D
Aniu też mieliśmy w planach jechać z soboty na niedzielę, ale po ostatniej 20 godzinnej podróży postanowiliśmy wyjechać wcześniej i takim sposobem jechaliśmy 10h z 2 razy po 0,5h postojem:tak::-) Drogi były puste, ale niestety śliskie i padał gęsty śnieg:szok::baffled:. Po drodze mieliśmy 2 niemiłe niespodzianki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kupiłam podgrzewacz samochodowy i zaczęło się gniazdo od zapalniczki kopcić, spalił się bezpiecznik:wściekła/y: Używałam go zgodnie z opisem:wściekła/y::wściekła/y:
W Niemczech na autostradzie wyprzedzaliśmy audi a6 i gościu zaczął nam zajeżdżać drogę, w końcu go wyprzedziliśmy a facet na nas jechał :szok::wściekła/y:, włączył długie światła i chciał nas przycisnąć do barierki:szok::wściekła/y:. Mój M w końcu zwolnił, aby nas gościu wyprzedził, więc ten też zwolnił. Wyglądało na no, że facetowi bardzo zależało abyśmy się zatrzymali:szok:. Gościu odpuścił gdy zbliżyło się do nas inne auto i nie wiem co by było gdyby żadne inne auto nie jechało w tym czasie. Nawet nie wiecie jak się wystraszyliśmy, o moje dzieciaczki tak się bałam:wściekła/y::-(

Miłego dnia

Witam
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia nich dorzuci garść nowych marzeń.

Szcześliwego Nowego Roku !!!!!

Aneta widze że wy tez non stop jakies przygody macie:no: Dobrze ,ze juz jestescie cali i zdrowi w nl:tak:
Ania my wyjezdzamy dzis wieczorem ,wole z Michasiem jechac na noc:tak:
Agasta jak imprezka sie udala?

Jutro jak dojedziemy i odpoczniemy dam znac:tak:

reklama
Witam już w 2010 roku !!!!

Anetko to mieliście drogę współczuję a ten facet to był Polak ?
Karola życzę szerokiej drogi bez niespodzianek ja też zawsze jeżdżę na noc z moim małym tak jest najlepiej bo on sobie prawie całą drogę przesypia:tak::tak:

My mieliśmy zaplanowany wyjazd do NL we wtorek wieczorem bo w poniedziałek jeszcze idę do ginekologa a coś od wczoraj ciągle mi się napina macica momentami mam taki twardy brzuch :-(mimo że nic nie robię a do tego wszystkiego przeziębiłam sie mam katar i potworny kaszel :tak:więc nie wiem co na to mój lekarz czy pozwoli mi jechać to jednak z 12 godzin w aucie chociaż bardzo bym chciała jeszcze na miesiąc jechać ale dzidzia najważniejsza:tak::tak::tak:teraz jak już znam płeć dziecka pokupiłabym sobie trochę ubranek w NL tam jest chyba większy wybór:blink::blink:
spadam leżeć bo nawet nie mogę za bardzo siedzieć masakra a tak super się czulam:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry