• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

hej
dziekuje wszystkim jeszcze raz za zyczenia dla claudusi
Aneta wy to macie przeboje caly czas. Jak nie urok to sraczka :sorry2:
Karola imprezka udala sie bardzo :tak: a z jutrzejszej nici bo zmarl nam dzisiaj czlonek rodziny tu w holandii i to jest babcia akurat tych kuzynow ktorzy mieli jutro przyjechac, a czarna odwiedzila nas dzisiaj zamiast jutro ;-) wiec na jutro zrobila nam sie luka w kalendarzu :-D
Agnes no teraz w sklepach sa takie wyprzedaze ze :szok: ubranka dzieciece po 1 euro mozna juz kupic :szok::-):tak:
odpoczywaj :tak:

A to Jessiczka i Claudia :-)

Załączniki

• IMG_4476.jpg
    IMG_4476.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Karola szerokiej drogi:tak::tak::tak:
Agnes nie to był Niemiec miał ok 40 l. :szok:. W którym tygodniu jesteś:confused: Ja chyba nie czekałabym do poniedziałku na wizytę tylko zadzwoniła do lekarza i powiedziała co się dzieje.
Agasta dokładnie jak nie urok to sraczka, ostatnio nas pech prześladuje :-( Gdzie są takie przeceny :szok: Chłopięce ciuszki też czy tylko dla dziewczynek jak zwykle:confused:

Hej...ja właśnie biore sie za pakowanie...wróciliśmy z ostatnich odwiedzin u dziadka....:-)
Anetko ale ty masz przeboje czasami....:szok::baffled:
U nas śnieg pada jak oszały...30km dwie godziny jechałam.....:szok:
Narazie...odezwe sie już z NL....:tak::tak::tak:

Aneta w zeemanie pokupywalam claudii koszulki za 1 euro, 1,50 euro i spodnie z 6 e na 3 e przecenione a jakosciowo nie te byle jakie tylko te fajowe, takie jak z c&a czy hemy :tak::-)
chlopiece tez byly, wszystko na wyprzedazy kurtki zimowe po 4 euro byly z 12 przecenione :tak::szok:
Aniahaven szerokiej drogi.
u nas od pol godziny snieg sypie jak nie wiem co :szok: rano troche padalo, mroz byl caly dzien i szklanka niezla na drogach byla, ze wozek na spacerze to pchalam jednym palcem bo szedl po sniegu jak sanie :-D:-D:-D

Aniu 30km 2h:szok: Szczęśliwej podróży Wam życzę, uważajcie na siebie:tak:
Agasta mi się ciuchy z zeemana wizualnie bardzo podobają, ale jakościowo :no: Dzieci przed wyjazdem w ciuchy okupiłam, a teraz mam chętkę kupić coś dla siebie bo w PL kupiłam sobie tylko 1 bluzeczkę, jeansy i leginsy. Nawet w Poznaniu byłam w M1 i nic mi się nie podobało:no: Szukam cienkich sweterków lub bluzeczek na długi rękawek:tak:
Agnes a mi się wydawało, że Ty dopiero co niedawno nam oznajmiłaś, że w ciąży jesteś:-) i tak sobie myślałam, że początek ciąży (ok 10tydz), a Ty już skurcze masz:szok: Jak ten czas leci, masakra:-D:-D:-D:-D Pokaż nam swój brzusio:tak::tak::tak:
Mój Oli przez tą podróż chyba z przemęczenia nie chce zasnąć :no: Właśnie tatuś próbuje go usypiać, ale słyszę, że Oliwierek nagadać się nie może:no::baffled:
Padam ze zmęczenia:confused2: po sylwestrowej nocy spałam tylko 5h i dzisiaj 2h:szok::szok::szok::szok:
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Aneta no nie wszytskie ciuchy sa w zeemanie fajnie :no: niektore to sa jak szmaty za przeproszeniem
ale tak jak mowie niektore jakosciowo sa takie jak c&a czy hema i te wlasnie byly u nas na wyprzedazy dlatgeo kupilam.
a kupowlaam tam juz takie wczesniej i wiem ze nic z nimi sie po praniu nie dzieje, nie farbuja, nie naciagaja sie itp :no:
Agnes to ty juz za polowa dawno, a pamietam jak mowilas ze w ciaze zaszlasz
ja juz ide spac, bo cos mnie lamie
spokojnej nocki do jutra

aneta- a skad jesteś w PL? że tak spytam, bo ja ostatnio też jeżdze do Poznania:tak:

w zeemanie- to niktore ciuszki doslownie na raz sie naddaja, ale nie wszystkie... wyprzedaze sa a ja zostaje narazie w PL.....:sorry2:

w sylwka posmakowałam wino(gdzie nigdy nie piłam) i dzisiaj kazałam P kupić winko i kieliszki-bo ich w domu nie mielismy:-D ale mowie wam pychota- cin cin z limonka gazowana i cytrynka:tak:;-)

aniahaven-szerokiej drogi;-) uwazajcie na siebie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry