reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień doberek!

Nie ma to jak wyspać sie w swoim łóżeczku....:-D:-D:-D
Sencilla napisała mi wczoraj że nas podczytuje ale zapomniałam hasła do BB i nie moze nic napisać!:cool2:Jeszcze kilka dni spędzi w PL i też wraca ..aaa....i kazała powiedzieć że ona jechała 22godziny do Polski-masakra!:-(

Uciekam do pracy!Miłego dnia kobietki!

Ostatnia edycja:
reklama
Rowniez sie witam

u nas dzisiaj dzien rozrywkowy,musimy z P. do gminy po GBA bo bedzie nam potrzebne do rejestracji auta(jak juz je kupimy,udreka),po 15 CB i znowu szczepienia o zgrozo:szok: a na koniec,uwienczenie dnia do weterynarza.Cos sie mojemu kociambrowi stalo,wczoraj strasznie musialo go cosik bolec bo az sie skrecal z bolu,warczal i prychal.To chyba cos z pecherzem bo od 2 dni nie potrafi utrzymac moczu:no::-(mam nadzieje,ze to nic powaznego:baffled:.Ale najgorsze te szczepienia,na szczescie teraZ bedzie pol roku przerwy.

Milego dnia kobietki

Dzień dobry
Jak dobrze że ja mam dziś wolne:tak: prawie się ogarne,pranie zrobie:tak:
miłej pracy dziewczynki
Czarna Jessi jest dzielna dacie rade:tak:

Witam rowniez poswiatecznie wszystkie dziewczyny w Holandii:-)
niestety wracamy do szarej rzeczywistosci:dry: nowy rok i wszystko od nowa trzeba zaczynac jak ja to mowie;-)
ja na szczescie nie musze isc do pracy, a pod koniec tyg. jedziemy znowu do Limburg'a sfinalizowac pewne sprawy, mam nadzieje ze wszystko sie uda:tak:
szkola chyba juz tez mi sie konczy w tym miesiacu:sorry2:troche szkoda bo juz sie przyzwyczailam i lubialam chodzic, ale trudno teraz juz sama bede musiala sie szkolic
piekna pogoda sie robi czekam na mlodego i na spacer
do pozniej

Karola widzę że dzien wewnętrzny miałaś!:-D:-D:-DPo przyjeździe wskazany....
U mnie dyżur miał mój M bo jeszcze miał 1 dzień wolnego....ogólnie nad kuchnią zapanował i nawet zdążył smalec przetopić ze skarkami, oprócz planowanych rzeczy...
Anetko jak pierwszy dzień minął w pracy?:confused:
Czarna a wy jak po szczepieniu?:cool2:i jak tam twój kociak?
Gosiu fajnie że już ukończyłaś szkołe...ty tez robiłaś ten kurs co ja teraz zaczynam tak?:zawstydzona/y::sorry2:
Zapomniałam wam wczoraj powiedzieć że przyszły papiery i zaczynam od 11-go stycznia - poniedziałek i czwartek wieczorem!:-):-):-)
Ann a ty gdzie sie podziewasz????
U nas znowu sypie....:baffled::baffled::baffled:

Hej
Robilam claudii do zlobka motylki takie podwojne dwukolorowe i naklejalam na foliowe torebeczki urodzinowe a w srodku ksiazeczki Jas i Malgosia i misie haribo :-)
A jutro znowu do pracy :szok::baffled:
Ide jesc, bede pozniej

Aniu ja sama sobie wykupilam kurs w ROC i umowe mialam na 20 tyg. i w sumie juz powinien byc koniec ale ja sie nic w szkole nie odzywam, na razie nic mi nie mowia wiec chodze ;-) mam nadzieje ze jutro nic sie nie zmieni:sorry2:

reklama
Anna117 no to ladnie Amelka przybiera i rosnie.U nas szczepienia wyjatkowo bez lez,mala troszke poplakala,ale moment doslownie,potem zaraz zasnela w wozku i spala 1,5h.Wazy obecnie 6400 i ma juz 65,5cm-jak miala 10tyg.to wazyla5400 ale miala juz 63cm:-)
Z kotkiem nienajlepiej:-(dostal antybiotyk bo ma krew w moczu,ale musimy zdobyc jakos wiecej jego siuskow zeby moc zrobic dokladna analize i stwierdzic czy to zapaleni czy cos gorszego.Ja juz z nim nie daje rady,rok jeszcze nie mina od amputacji lapy i znowu jakies chorobsko:no:

Dziewczyny fajnie,ze wrocilyscie to rozruszacie troszke forum na nowo;-)

A ja do tego wszystkiego mam straszne bole plecow.Bylam u lekarza i znowu mnie fizjoterapia czeka do tego prochy,ale z tym sie wstrzymam bo nie mozna ich brac przy karmieniu piersia:wściekła/y:

Dobrej nocki kochane

Do góry