reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry:-)

Dziewczyny dzięki.

Nikita, ten regalik z kolorowymi koszyczkami jest z praxisu kupiony za 39 euro:-) A szafa nie wiem, bo to prezent dla Ini od klienta Sebana. Ona miała jeszcze takie fajne wykończenia po bokach i na górze, ale nie zmieściła się w tą wnękę. Musimy jeszcze tylko zrobić coś ala pawlacz nad tą szafą, bo tam S. nie wytynkowa, nie pomalował i wygląda troche kiepsko.

inga własnie oświadczyła mi, ze już skończyłam, więc uciekam;-)

reklama
Witam,
Karola oczywiście, że obaj są przekochani:tak::tak::tak::tak:
Bira śliczny pokój dla Ingi:tak::tak::tak: Mnie też ten regał z kolorowymi pudłami się podobał, nawet go oglądałam, ale niestety chłopcy mają za mały pokój :-(
Mój Oliwierek właśnie na mamy cycuszkach zasnął, poszłam go odłożyć do łóżka i mu się spać odechciało :baffled: :-D
Dziś w planach gołąbki na obiad, więc muszę ruszyć 4 litery:cool2:
Miłego dnia:tak:

Anna117 to zapraszam :tak: Dla mnie gołąbki to raczej szybki obiad:tak::-) 20-30min i już są na patelni :tak:, później tylko kontroluje, aby się nie przypaliły :tak:i na koniec sos pomidorowy:tak:.
Ja robię z mięsa mielonego z ryżem i pekińską kapustą :tak:
U mnie się ciemno zrobiło :szok: , pada i w tym momencie grzmieć zaczęło :szok::baffled:

dzien doberek

Aneta Aniahaven widziałam ze mnie wołałyscie wiec daje znak życia ;-)
my dopiero wczoraj wrociłismy z Polski... nie udalo nam sie dojechac na swieta wiec przesunelismy sobie wyjazd na nowy rok...
u nas w porządeczku, młody zdrowy, gada jak najęty i czasami wystawiam oczy i rece do Tego góry o 5 min ciszy... jutro idzie pierwszy raz do Peuterspeelzaal, bo mają dla niego miejsce...
Nikita Bira GRATKI i spokojny 9 miesiecy
Wszytkim swietującym urodzinki imieniki i rocznice podczas mojej nieobecnosci składam najlepsze życzenia i spełnienia marzań

pozdrawiam

Ania, tak, ja zaszlam w ciaze, jak Marysia miala 6.5 miesiaca. Teraz mam dwie cudne coreczki, mysle, ze to jest swietna sprawa, jak jest mala roznica wieku miedzy dziecmi.
Nie spotkalam jeszcze pary, ktora by narzekala, ze ma mala roznice miedzy maluchami. A wielu spotkalam ludzi, ktorzy zaluja, ze nie zdecydowali sie na drugie dziecko wczesniej. No nie powiem, wiele jest pracy i czasem czlowiek nie wie, gdzie rece wlozyc, ale grunt, jak dzieci sa zdrowe i wszystko mozna przezyc. Ja nie pisze teraz, bo mamy gosci, przyjechala moja przyjaciolka z polski z mezem i 2-letnim Szymkiem. Ale wybaczcie, wroce do WAs :tak:
Bira, gratuluje!! teraz dopiero doczytalam ;-):tak::-D

Ale jaja, teraz dopiero widze, ze i Twigless!! co za prawdziwy BABYBOOM!!! :tak::-) Tak trzymac, kobietki! :-D

reklama
Twigless, gratulacje :-)

Sencilla, my właśnie żałujemy, że wcześniej nie zdecydowaliśmy się na drugie dziecko, ale teraz to musztarda po obiedzie.

Aneta, chyba sie wproszę na gołąbki, bo je uwielbiam. U mnie dzisiaj rybka, z ziemniakami i warzywa z pary:-)

Do góry