• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aneta, u nas też pampka już nie ma:-) Kupy nie robi od listopada albo dłużej, a siku woła ponad miesiąc już. Zero wpadek. W nocy jej pampka zakladam ale czasami używam jednego w ciągu trzech następnych nocy. Na specry zakładam i ściąga suchego po powrocie do domu:-) ale na noc się boję pieluchy nie zakładać...
Dziewczyny, gdzie można te podkłady kupić?

reklama
bira podklady mialam jeszcze z kraam pakietu ale ich nie uzywam w domu tylko w Zeemanie kupiała te przescieradła z jednej strony z gumowane a z drugiej bawelna... na to daje jeszcze jedno zwykłe przescieradło bawełnianie i przynajmniej nic sie nie ściaga... ja przestałam zakładac pieluche na noc jak po 2 tygodniach sciagałam tylko suchego pampka i odpukac do dzis zadnej wpadki...

hej dziewczyny,
jak milo Was poczytac :)
w piatek bylam w CB, wyobrazcie sobie, moja Tosia wazy prawie 14 kilo i mierzy 90 cm :tak: babka dwa razy ja mierzyla, bo nie mogla uwierzyc :-D:-DGigant-po mamusi :szok::szok::-D:-)

Dzien Dobry

twiggless gratulacje :tak:

musialo wam sie dziewczyny BARDZO nudzic w te mrozne zimowe wieczory:-)zupelnie jak mi w zeszlym roku;-)

Anna117 ja juz w grudniu smigalam ze spacerowka (na plasko oczywiscie) bo mojej bylo ciasno,ale na szerokosc.Jakas ta nasza gondola waska.Nie powiem ci ile mala ma cm bo juz miesiac nie mierzylismy.Ostatnio miala 65,5 ale moze sie wybiore w czwartek i zobaczymy ile jej sie uroslo i przytylo.

Witam,
Wpadłam się pochwalić, że prześcieradełko suche po całej nocy :tak:
Twigles dziękuje, a wiesz może jak się te prześcieradełka się nazywają:confused: Dziś na noc podłożyłam mu podkład jeszcze po Nikodemie go miałam:tak:
Sencilla gratuluje i zazdroszczę, bo mój Oli tak ładnie jadł, a teraz to samo co Niko, on tylko mleko by pił, a obiadu nie chce ruszyć :-( Jest malutki, że każdy mu 1 roczek daje:-(

Ja rzygałam w nocy jak kot, jestem tak słaba, że szok, a do pracy dziś idę:-( Na kolacje nic nie zjadłam, więc nie miałam nawet czym, więc poobrywałam sobie żołądek:-(
Mam nadzieję, że dp pracy dojadę bez żadnych "atrakcji":baffled:

Dzien dobry,
Aneta zdrowka zycze. Zatrulas sie czyms czy grypa zoladkowa? No i gratuluje suchej nocki :tak: Ile Oli ma, ze wszyscy mu roczek daja?
Twiggless fajnie tak bezobjawaowa ciaza :-D Chociaz ja tez na moja ciaze nie moglam narzekac, poza kilkoma pierwszymi tyg w ciagu ktorych nie mialam apatytu na nic i efektem bylo schudniecie 4 kg :confused:
Sencilla Tosia jest naprawde duza :szok: Ale mama tez wysoka, wiec nie ma co sie dziwic :-) Super ze mala tak fajnie rosnie, ja tam bym sie cieszyla, bo osobiscie do krasnolodkow :-D sie zaliczam, i wszystkie gacie musze skracac :baffled:
Milego dnia

reklama
Dzien dobry:-)

Aneta, może się czyms zatrułaś? i gratuluję suchej nocki. Ja musze kupić ten podkład i spróbuję.

Sencilla, ale Tosia jest duuża. Moja Inga waży 12,5 a ma ponad dwa lata:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry