• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

anna117 ty gaduło:-) hello

Nikita, naprawdę nieźle z tą dwójką. Chociaż zobaczymy za dwa tygodnie, może koleżanka coś źle podejżała, bo sytuacja była by trochę ciężka:baffled:
Ja położną wybrałam, koeżanki mi ją poleciły, więc zdałam się na zdanie wększości. i idę do p. Małgorzaty Szyler Braun. Wizyta na 12:30. Już się doczekać nie mogę.

Co do samopoczucia to spoko. Mdłości miałam w zeszłym tygodniu, ale teraz już po, wiec myślę, ze były spowodowane czymś innym niż ciąża. W sumie to nie czuję się, zebym w ciąży była... tylko mnie czasami brzuch pobolewa, ale to w zasadzie norma;-) No troche śpiąca jestem... w zasadzie dość często ;-)QUOTE]

o Małgosia super babka :-) ale ja ide do holenderki, wiesz tutejsza łatwiej zawsze coś załatwić :-) pamietam Małgosie jak przychodziła do hotelu do swoich podopiecznych i łatwiła miejsce w hotelu ale już brakło niestety i nie wiedzieli co zrabic z jej pacjentką :-) wtedy było nieciekawie ale teraz sie z tego mozna posmiac bo zabawnie to wyglądało .. dziewczyna w bolach juz prawie rodząca a tu miejsca dla niej brak i kazdy rece rozłożył ...
fajnie ze sie dobrze czujesz, a jak miałaś w poprzedniej ciąży?? ja teraz mam gorzej w poprzedniej to nie było aż tak zle ...

pisałam w pazdziernikowym watku ale i was sie spytam jak by były to blizniaczki to jak to mozliwe skoro z mojej strony nie ma blizniaków i od męza tez sie nie zdazyly?? :baffled:

reklama
Nikita, w poprzedniej ciąży żygałam dalej niż widziałam, spałam non stop, w głowie mi się kręciło. koszmar.. A teraz to prawdziwe wczasy;-)
Mam nadzieję, ze jak ja zacznę rodzić to nie braknie miejsca...

Nikita, w poprzedniej ciąży żygałam dalej niż widziałam, spałam non stop, w głowie mi się kręciło. koszmar.. A teraz to prawdziwe wczasy;-)
Mam nadzieję, ze jak ja zacznę rodzić to nie braknie miejsca...

miejmy taką nadzieje :-) no i zeby mnie rownierz nie brakło, kto wie moze zajmiesz mi miejsce :-D no to ja mam teraz dokładnie takie dolegliwości k ty przy pierwszej ciąży mam nadzieje że jakoś sie to unormuje i nie ebdzie trwało wiecznie chociaż mam takie wrazenie ..:baffled:

dziewczyny pisałam wam wczesniej o rodzinie mojego męża o jego siostrze, po raz drugi się wtedy pokłócili i sie nie odzywaja a tu proszę moja szwagierka zadzwoniła do mnie z gratulacjami i do męża mojego równierz, pogadali i stwierdzili że tym razem zawieszają broń na dobre :-) jak to miło znowu mieć rodzine :-D
przynajmniej tym razem Zoe zobaczy dzidziusia (dzidziusie) swojego brata... a jak sie dowiedziała ze prawdopodobnie beda blizniaki podobno sie popłakała ach.. jak te fasolki zmieniaja zycie :-)

Dzien Dobry

twiggless gratulacje :tak:

musialo wam sie dziewczyny BARDZO nudzic w te mrozne zimowe wieczory:-)zupelnie jak mi w zeszlym roku;-)

Anna117 ja juz w grudniu smigalam ze spacerowka (na plasko oczywiscie) bo mojej bylo ciasno,ale na szerokosc.Jakas ta nasza gondola waska.Nie powiem ci ile mala ma cm bo juz miesiac nie mierzylismy.Ostatnio miala 65,5 ale moze sie wybiore w czwartek i zobaczymy ile jej sie uroslo i przytylo.
no wlasnie a moja gondola jakas mala czasem sobie mysle ze te wozki to jakis niewypal bo przeciez 2 miesieczne dziecko jeszcze wchodzi ale 3 miesieczne tak jak moje to jzu nie wiem a jeszcze siedziec nie bedzie wiec ani tak ani smak...no poczekamy zobaczymy a spacerowka moaj tak na super plasko sie wcale nie sklada:baffled:
Nikita jak beda blizniaki to mzoe leko nie bedzie ale zobacz na nasza Ann ja perszing daje rade...w sumie Nikita to raz a dobrze a pozniej juz tylko wczasy...:cool2:

Dobry wieczor
ale narzucilyscie tempo :szok:
ja wlasnie skonczylam sprzatac kuchnie i lece ogladac moj serial :-)
Pochawale sie jesze tylko ze wygralismy drugi czek hotelowy :szok::-D i za prace domowa ze studiow znowu dostalam 10 :happy2::rofl::biggrin2:

Spokojnej ncki do jutra

reklama
Witam czytam i czytam i końca nie widać:-D:-D:-D:tak:
Nikita ale wieści:tak:Anna ma racje na zapas nie ma co myśleć,a jak bedzie dwojka to na pewno dasz rade:tak::tak::tak:
Tweegless gratuluje fasolki:tak:i życzę dalej tak nieodczuwalnej ciaży:tak:
Aneta ale śnieszne hahahah:-D:-D:-D ....pożyjemy zobaczymy;-):tak:
Gosia ja jeszcze do szkoły nie chodze bo w te dni co ja chce uczęszczać nie ma za dużo chętnych :no::no: Jaki Dann już duży chłopczyk i faktycznie niezle waży:tak:Michaś ma ok 80 cm i 11 kg:happy2:
Sencilla Tosia rośnie jak na drożdzach:happy2:
Agasta ty musisz pierwsza się brać do roboty jak mamy znów spłodziś parke:-D:-D:-D
Aneta brawa dla Olisia ,duuuuuuuuuuży chłopczyk:tak:
Bira super pokoik:tak:Mnie też sie podoba ta kolorowa pułeczka:tak:
Natka witaj znów.pokaż nam Zoie:tak:
Czarna ,Anno ja Michałka od 4 mies woziłam w spacerówce ...moja się rozkłada na 80 %:tak:
Ann twoje dziewczynki są the best:-):tak:
Jeśli o kimś zapomniałąm -przepraszam :sorry2:
dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry