nikita112
żona i matka :-)
anna117 ty gaduło:-) hello
Nikita, naprawdę nieźle z tą dwójką. Chociaż zobaczymy za dwa tygodnie, może koleżanka coś źle podejżała, bo sytuacja była by trochę ciężka![]()
Ja położną wybrałam, koeżanki mi ją poleciły, więc zdałam się na zdanie wększości. i idę do p. Małgorzaty Szyler Braun. Wizyta na 12:30. Już się doczekać nie mogę.
Co do samopoczucia to spoko. Mdłości miałam w zeszłym tygodniu, ale teraz już po, wiec myślę, ze były spowodowane czymś innym niż ciąża. W sumie to nie czuję się, zebym w ciąży była... tylko mnie czasami brzuch pobolewa, ale to w zasadzie norma;-) No troche śpiąca jestem... w zasadzie dość często ;-)QUOTE]
o Małgosia super babka :-) ale ja ide do holenderki, wiesz tutejsza łatwiej zawsze coś załatwić :-) pamietam Małgosie jak przychodziła do hotelu do swoich podopiecznych i łatwiła miejsce w hotelu ale już brakło niestety i nie wiedzieli co zrabic z jej pacjentką :-) wtedy było nieciekawie ale teraz sie z tego mozna posmiac bo zabawnie to wyglądało .. dziewczyna w bolach juz prawie rodząca a tu miejsca dla niej brak i kazdy rece rozłożył ...
fajnie ze sie dobrze czujesz, a jak miałaś w poprzedniej ciąży?? ja teraz mam gorzej w poprzedniej to nie było aż tak zle ...
pisałam w pazdziernikowym watku ale i was sie spytam jak by były to blizniaczki to jak to mozliwe skoro z mojej strony nie ma blizniaków i od męza tez sie nie zdazyly??![]()
z czasem sie naucze, musicie mi to wybaczyc :-)