• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

:-)Dobry wieczór....

Melduję, że żyję:-) Tylko mężuś przyjechał i jakoś czasu brakuje...;-):-) Nadrabiamy zaległości;-);-);-);-)
Wczoraj pisałam posta wieczorkiem, ale znów mi sie net zawiesił i skasowało się wszystko!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A drugi raz to mi sie nie chciało pisać....:baffled:

Aniu, Anno i Czarna DZIĘKUJĘ BARDZO!!!!:tak::tak::tak::tak::-):-):-) Zresztą wszystkim Wam dziękuję...Jesteście kochane!

No więc, mąż przyjechał w sobotę po południu:-) Jechał coprawda 12h, bo śnieg w Holandii spadł w nocy i drogi były zasypane....W Niemczech nie było śniegu...
Teraz szukamy pracy dla niego...:-) no i cały czas szukam dla siebie w zawodzie!!!:tak::tak::tak::-):-):-)

Twigless, Nikita, Bira Serdecznie gratuluję "fasolek"! :tak::tak::tak::-):-):-)

Anetko gratulki dla Olisia!!!! No i życzymy Wam wytrwałości! Wszystko jeszcze przed nami:-):-):-) Ale już pomału też się szykujemy do odzwyczajania od pampka...

Aniu i Anetko Zdróweczka!
Karola i jak na nowym mieszkanku???
Sencilla u Was to chyba drzwi się nigdy nie zamykają...;-);-);-) Jedni goscie, wychodzą, a drudzy wchodzą;-);-);-):-D:-D:-D Udanego imprezowania...
Beauty, Magdalena, Toola co u Was???:confused::confused::confused:
Agasta a jak Claudusia w nowym żłobku???
Gosiu zaskoczona byłam, ż twój Daanek już taki duży...I na nóżkach już stoi...Brawo! No, ale to po czyiś dzieciach widac jak ten czas biegnie do przodu...:tak::tak::-):-)

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam....
i jeszcze parę foteczek naszych...:-)
Oliwcia na Balu Karnawałowym w przedszkolu, moje tulipanki od mężusia z Holandii, Ciasto dla mężusia, Oliwka-Stephanie z Lazy Town:tak::tak::tak::-):-):-)
A teraz życzę Wam spokojnej nocki!!!!

Załączniki

• Zdjęcie1631.jpg
    Zdjęcie1631.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie1664.jpg
    Zdjęcie1664.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 48
  • Zdjęcie1662.jpg
    Zdjęcie1662.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_1555.jpg
    IMG_1555.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry
Pauka dziekujemy, claudia w nowym zlobku super, poki co byla tylko 1 dzien, jutro idzie po raz 2, ale panie zachwycone a ja tez narzekac nie moge :no: Zlobek jako zlobk podoba mi sie bardziej niz ten poprzedni, sala claudii ladniej i lepiej urzadzona. Lokalizacja pod samym nosem i w dodatku w drodze do mojej pracy, wiec caly proces odwiezienia malej do zlobka, wydania ja w rece pan i dotarcia do mojej pracy zajmuje mi mniej niz 15 min, dosladknie mowiac to 12 :szok: i to rowerem :szok::-)
A co to za ciasto mezowi upieklas? wyglada apetycznie, jakas galaratka widze a w srodku co? jabluszka?
Aneta moja claudia do najwiekszych tez nie nalezy :no: ur sie malutka 48 cm i nieco ponad 3 kg i w dodatku te czeste kupki ktore ma przy zabkowaniu i zmniejszony apetyt nie za bardzo pomagaja w rosnieciu, ale wszyscy mi mowia ze nie mam na co narzekac bo tluszczyku i faldek ma pod dostatkiem :-D Poza tym trzyma sie na srodkowej lini na siatkach centylowych, wiec mam spokojna glowe. Moze odziedziczy posture po mamie a nie po tacie :-D
Ide po sniadanie bo jeszcze nic nie jadlam :-D

Dzień dobry:-)

Chodze po ścianach. Non stop jestem senna. Inga w przedszkolu, wiec można odpocząć, ale dzisiaj coś humor zły miała, bo wpadła w histerię w przedszkolu taką, że mnie całą zażygała:baffled: Ja już nie mam pomysłu na nią. Było ok, a dzisiaj odstawiała. Poza tym, musimy iść z nią do okulisty, bo strasznie mruży oczy i mówi, że ją bolą... I teraz nie wiem, czy tutaj muszę mieć skierowanie do okulisty, czy mam sobie znaleźć taiego dzieciowego i się zapisać?

Uciekam z psami na spacer, moze mi to spanie trochę minie:baffled:

Witam
Pauka nacieszyć się mężem nie możesz?;-)To może ty będziesz nastpna:-D:tak:W nowym mieszkanku bardzo fajnie:tak:
Agasta ja narazie też zaczekam ....przecież muszę szkołę zacząć:tak:
Ania a co to za wirus? zdrowiej nam szybko!
PaulinaAnna fajnie ,że znów z nami jesteś:tak::tak:Jak Amelka i jak się miewasz?
Marita ja też gratuluję córeczki !
Bira wypoczełaś po spacerku?
Aneta może na kawke wpadniecie w weekend?
Michaś śpi a ja obiad robię ;zupa ziemniaczana i risotto:tak:

hej dziewczyny
Bira, jak po spacerku? No wlasnie, ktora nastepna!? ja typuje AnieHaven :tak::-D:-D Aniu, co Ty na to? hihi
pisze do Ciebie na gg, ale chyba Cie nie ma.. chcialabym Cie o cos zapytac, daj znak zycia :)
ja mam chwilke relaksu, bo goscie na rowerkach, moje male w przedszkolu, a akurat pracy nie mam. Na balkonie zwiedle kikuty po pelargoniach.. chyba na ich miejsce wsadze szafirki.. oby juz zimy nie bylo, brrr!!
Pauka, fajne zdjatka! a co to za imprezka, bo nie doczytalam?
Dziewczyny, za 2 miesiace mam Staatsexamen I... czy ktoras z Was go zdawala?:cool2:

reklama
czesc dziewczyny
wrocilam ze szkoly i czekam na mlodego, chce z nim jechac na speelparadijs. jade pierwszy raz mam nadzieje ze mu sie bedzie podobalo. cos mi w nocy w plecy wlazlo i tak mnie boli ze huk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agasta ja juz sie dobrze czuje tylko chyba tak jak Ania jakas bakteria mi w plucach siedzi bo nie moge sie pozbyc kaszlu, a juz 2 syropy i 2 pacz. tabletek zjadlam:cool:
a nie mowilam wam ze do dentysty mam isc i wiem ze mam dziure w zebie madrosci i w zasadzie chce go usunac tylko ze on tak gleboko siedzi ze boie sie co mi powie:sorry2:
do pozniej
mlody juz kwiczy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry