pauka_22
mama Oliwki i Majeczki:)
:-)Dobry wieczór....
Melduję, że żyję:-) Tylko mężuś przyjechał i jakoś czasu brakuje...;-):-) Nadrabiamy zaległości;-);-);-);-)
Wczoraj pisałam posta wieczorkiem, ale znów mi sie net zawiesił i skasowało się wszystko!

A drugi raz to mi sie nie chciało pisać....
Aniu, Anno i Czarna DZIĘKUJĘ BARDZO!!!!

:-):-):-) Zresztą wszystkim Wam dziękuję...Jesteście kochane!
No więc, mąż przyjechał w sobotę po południu:-) Jechał coprawda 12h, bo śnieg w Holandii spadł w nocy i drogi były zasypane....W Niemczech nie było śniegu...
Teraz szukamy pracy dla niego...:-) no i cały czas szukam dla siebie w zawodzie!!!

:-):-):-)
Twigless, Nikita, Bira Serdecznie gratuluję "fasolek"!

Anetko gratulki dla Olisia!!!! No i życzymy Wam wytrwałości! Wszystko jeszcze przed nami:-):-):-) Ale już pomału też się szykujemy do odzwyczajania od pampka...
Aniu i Anetko Zdróweczka!
Karola i jak na nowym mieszkanku???
Sencilla u Was to chyba drzwi się nigdy nie zamykają...;-);-);-) Jedni goscie, wychodzą, a drudzy wchodzą;-);-);-)

Udanego imprezowania...
Beauty, Magdalena, Toola co u Was???

Agasta a jak Claudusia w nowym żłobku???
Gosiu zaskoczona byłam, ż twój Daanek już taki duży...I na nóżkach już stoi...Brawo! No, ale to po czyiś dzieciach widac jak ten czas biegnie do przodu...
:-):-)
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam....
i jeszcze parę foteczek naszych...:-)
Oliwcia na Balu Karnawałowym w przedszkolu, moje tulipanki od mężusia z Holandii, Ciasto dla mężusia, Oliwka-Stephanie z Lazy Town

A teraz życzę Wam spokojnej nocki!!!!
Melduję, że żyję:-) Tylko mężuś przyjechał i jakoś czasu brakuje...;-):-) Nadrabiamy zaległości;-);-);-);-)
Wczoraj pisałam posta wieczorkiem, ale znów mi sie net zawiesił i skasowało się wszystko!

A drugi raz to mi sie nie chciało pisać....
Aniu, Anno i Czarna DZIĘKUJĘ BARDZO!!!!

:-):-):-) Zresztą wszystkim Wam dziękuję...Jesteście kochane!No więc, mąż przyjechał w sobotę po południu:-) Jechał coprawda 12h, bo śnieg w Holandii spadł w nocy i drogi były zasypane....W Niemczech nie było śniegu...
Teraz szukamy pracy dla niego...:-) no i cały czas szukam dla siebie w zawodzie!!!

:-):-):-)Twigless, Nikita, Bira Serdecznie gratuluję "fasolek"!

:-):-):-)Anetko gratulki dla Olisia!!!! No i życzymy Wam wytrwałości! Wszystko jeszcze przed nami:-):-):-) Ale już pomału też się szykujemy do odzwyczajania od pampka...
Aniu i Anetko Zdróweczka!
Karola i jak na nowym mieszkanku???
Sencilla u Was to chyba drzwi się nigdy nie zamykają...;-);-);-) Jedni goscie, wychodzą, a drudzy wchodzą;-);-);-)

Udanego imprezowania...Beauty, Magdalena, Toola co u Was???

Agasta a jak Claudusia w nowym żłobku???
Gosiu zaskoczona byłam, ż twój Daanek już taki duży...I na nóżkach już stoi...Brawo! No, ale to po czyiś dzieciach widac jak ten czas biegnie do przodu...

:-):-)Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam....
i jeszcze parę foteczek naszych...:-)
Oliwcia na Balu Karnawałowym w przedszkolu, moje tulipanki od mężusia z Holandii, Ciasto dla mężusia, Oliwka-Stephanie z Lazy Town

:-):-):-)A teraz życzę Wam spokojnej nocki!!!!
Załączniki
Ostatnia edycja:
Zlobek jako zlobk podoba mi sie bardziej niz ten poprzedni, sala claudii ladniej i lepiej urzadzona. Lokalizacja pod samym nosem i w dodatku w drodze do mojej pracy, wiec caly proces odwiezienia malej do zlobka, wydania ja w rece pan i dotarcia do mojej pracy zajmuje mi mniej niz 15 min, dosladknie mowiac to 12
i to rowerem