• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

PaulinaAnna, dzięki:-)

Karola, Agasta, Sencilla, dotleniłam się, nawet na zakupy dotarłam, kupiłam młodej w Vibrze stój na bal karnawałowy w szkole;-) Muszę jescze tylko baletki do kompletu kupić. no i miałams się kimnąć, ale oczywiście nie miałam czasu, bo sprzątanie, obiad i zaraz po Ingę jadę do przedszkola:-)

Sencilla, w zasadzie jest już następna ;-) Tylko coś tutaj nie pisze, ale dzidziuś też ma się pojawić na świecie w październiku:-)

reklama
Witam...

Ja mam tak jakby zapalenie płuc które nie wiedziąc już przeszła a raczej przechodziłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i teraz juz za późno na antybiotyk...
Tak więc zdycham az mi przejdzie...:baffled:
Sencilla ja właśnie wróciłam z pracy jak można tak nazwać włóczenie sie u kogoś po domu....:sorry2:
Mój M też nie pracuje więc kuchc codziennie pycha obiadki...lece sie wyciągnąć!
Zdrówka chorowitkom...
MaRita ja również GRATULUJE.....Parke masz!:-D

a ja bylam z mlodym na placu zabaw pobawil sie w pilkach nawet inne dzieci zaczepial, musze czesciej z nim jezdzic zeby mial wiecej kontaktu z dziecmi. on troche jeszcze za maly ale na godz. ma co robic:happy2:
Sencille ja tez widzialam na NK malenstwo od Ali - slodziutkie i takie malutkie. A o egzamin o ktory mowisz to pytaj w szkole oni maja programy z pyt. jakie moga byc na tych egzaminach no i chyba musisz portfolio robic i z tego tez sa chyba pytania. a ten egzamin chyba Magdalena zdawala
Pauka ciesz sie mezem, powoli wszystko sie ulozy bo w zasadzie musi, no nie???:tak::tak::tak:
Agasta fajnie masz z tym zlobkiem no i Claudia ma sie z kim bawic, jak ostatnio napisalas o niej "stara wydra" usmialam sie jak nie wiem zaraz sobie ja wyobrazilam jak musi tam dokazywac:-D:-D:-D:tak::tak:
mezus czestuje ciastem kto sie lapie na kawalek:-)

Gosia ja poprosze kawalek ciacha :tak: A jakim czestujecie?
Co do zlobka to pani mowila ze widac ze mala ma kontakt z innymi dziecmi, bo ladnie sie z nimi bawi i nikogo sie nie boi :-) zaluje ze nie ma u nas nigdzie takiej polskiej swietlicy, zeby claudia miala kontakt z naszym jezykiem :confused:
Pani mowila tez ze claudia znalazla juz sobie nawet chlopaka :-D ponoc latali z Maykelem caly dzien za soba, on za nia, ona za nim i sie zabawkami wymieniali :-D
Spokojej nocki, do jutra

co tu sie dzieje.. tyle w dwupaku, albo juz z maleństwami:-)

sencilla- również pamiętam Ale, pozdrów ją serdecznie;-)

wszystkim zafasolkowanym życze "dobrej" ciąży i łatwego porodu;-)

aniahaven- z twojego posta wynika jakbys nic nie dostała na to zapalenie:confused::confused:

a ja jestem w trakcie kursu:tak: i nie żałuje że się zapisałam, ale jak będę miała czas i opieke dla Wiki to chcę następny kurs kosmetyczny:-) tyle przydatnych rzeczy można się dowiedzieć:tak:

tylko pogoda w PL nie sprzyja:baffled:

reklama
Dzien Dobry

Ja tylko na chwilke pochwalic sie za Jessika wazy juz 7kg i ma 68cm.Bylysmy wczoraj na spacerku i zaszlysmy do CB zerknac co i jak.Ja sie ostatnio strasznie mecze w nocy,ciagle sie budze i zasnac nie moge.Mala juz 2 razy w tym tygodniu znalazlam rano w lozeczku na brzuszku,strasznie zla bo nie dala rady obrocic sie znowu na plecki:-D

Zajrze pozniej jak poskromie zlosnice;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry