• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam
Agasta gratuluje przedłużenia umowy:tak:
Nikita wypoczywaj:tak:
Ania dobrze ,że ci już lepiej:tak:
Anno,Czarna ładnie wam dziewczynki rosną:tak:
a idę jeść kolacje....

Witam Was,
ale macie tempo:szok::-D
Karola jeśli zaproszenie nadal aktualne, to pasuje nam jutro, a Wam:confused:
Agasta gratuluje przedłużenia umowy:tak:
Pauka powodzenia w szukaniu pracy dla męża:tak:
Bira do zobaczenia jutro:tak::-)
Nikita lepszego samopoczucia Ci życzę:tak:
Aniu jak Twoje płuca, lepiej :confused: Zdrowiej nam:tak:
Gosiu dla Ciebie również zdrówka:tak::tak::tak:
Anna117 dziękuję za zaproszenie na NK, Twoja mała jest prześliczna:tak:
Sencilla nadal się gościsz:confused: Jak dziewczynki, zdrowe:confused:
Czarna brawo dla córeczki za pierwsze obroty :tak::tak::tak:
Niunia powodzenia na kursie:tak::tak::tak:

U nas kolejne 2 noce suche:tak: Wczoraj byliśmy na 2.5 godz. zakupach bez pampersa :-). Mąż wreszcie był w banku i mówili, że karta odblokowana, ja chcę wczoraj płacić za zakupy, a ty zong :szok::zawstydzona/y: Dobrze, że mąż był w aucie z drugą kartą :tak: Dziś zwolnił się z pracy i pojechał do nich drugi raz, tym razem już karta sprawdzona, działa :-):tak:

Dzien Dobry wszystkim

Wiecie bardzo sie ciesze z tych pierwszych obrotow,ale czy ona nie moze ich trenowac za dnia:confused:Pol nocy nie spalam bo Jessica zrobila sobie w lozeczku zawody w turlaniu.Ciagle sie budzila i krzyczala,ze sie zablokowala albo walnela glowka o szczebelki.W koncu przestalam z nia walczyc i przewracac z powrotem na plecy bo sie ze mna silowala i twardo parla na brzuszek.W koncu zasnela na brzuchu z raczkami pod glowa.Ja oczywiscie zamiast spac to co chwila wstawalam i z uchem nad Mala nasluchiwalam,czy jeszcze dycha,ale z czasem i ja odlecialam.Tyle mego snu na dzisiejsza noc.
A wczoraj wieczorem rozszalala sie na kocyku z salonie:szok: pelzala i zwijala sie jak mala dzdzownica:-D

Wracam na gore bo Mala lezy juz u nas na wyrku a tata tak chrapie,ze go tutaj slychac przez Babyfoon:-D

do pozniej kobietki

dzien dobry
znowu paskudna pogoda :confused:]
Mala marudzi bo znowu jej zeby ida, tym razem 2 czworki na dole i znowu zaczely sie biegunki :baffled:
po poludniu idziemy na ur do kolazenki z pracy, jutro tez mamy imprezke tylko ze musimy na nia 130 km jechac :baffled:
Udanej soboty zycze

Witam,
Karola możemy się troszeczkę spóźnić :tak:
Ja dziś z chłopcami byłam w polskiej szkole, bardzo im się podobało, a Oliwierek nie miał zamiaru z niej wychodzić :-D:-D
Po szkole zrobiliśmy drobne zakupy, obiadek już w piekarniku się piecze, a po obiadku na kawę do Karoli pędzimy :tak::tak::tak:
Dobrze, że ja wczoraj sobie posprzątałam :tak::-):tak:

Miłej soboty:tak:

reklama
Hej...

Anetko i Karolo już mi lepiej....powoli wracam do formy!:-D A wam życze udanego spotkania....
Czarna to musiał być słodki widok....małej dżdżownicy.....hihi....
Agasta jak najmniej problemowych dni z ząbkami....:tak:

A ja dzisiaj zakupiłam Karci większy rower bo z małego już wyrosła...za kosmiczną cenę 5€ :szok::szok::szok::-D z drugiej ręki!
Zmykam na kanape bo mi wciąż energii brak...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry