• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry!

Gosiu ja nie rozliczałam nigdy czegoś takiego...:zawstydzona/y:
Niunia masz racje nie dostałam NIC..podobno teraz mi samo przejdzie:dry:...i może to prawda bo troche mi lżej....:tak:
Sencilla bardzo cie przepraszam całkiem zapomniałam o tej książce przed świętami...:-(:baffled:Wybacz....Jeszcze dziś ją zapakuje,ale wyśle dopiero w poniedziałek....:sorry2:
Czarna ślicznie ci rośnie twoja córeczka....

reklama
Dzien dobry:-)

Ania, tutaj zazwyczaj wszystko samo przechodzi. Cudowny kraj... nie ma co:baffled:

Niunia, ja nigdy nie słyszałam nawet o takiej formie rozliczenia.

Czarna, śliczne zdjecie przy suwczku.

Agasta, mała wiadać jest otwata na innych:-) Uwielboam takie dzieci:-)

U nas pogoda jakaś do kitu. Chmury i ciemni. Inga w przedszkolu, ae dzisiaj już ok. Dzisiaj przede mną sprzątanie, bo jutro chcę mieć spokój, więc dzisiaj za ścierę łapię.

Do później

Czesc dziewczyny
Czarna moja juz ma 6 kg i jak uslyszalam ze twoja 7 to sie przerazilam ze moja wazy za duzo? moze tak byc?
Niunia ja dopiero bede sie tak rozliczac wiec narazie nic nie wiem i nic nie powiem na ten temat
Bira mnie tez sciera czeka

czesc dziewczyny
przyszlam juz z pracy, mialam dzisiaj troche roboty duzo ludzi bylo na sniadniu i wszystko mi zjedli,:szok::szok::szok: wszystko na nowo musialam robic. Jakas dzisiaj wogole polamana jestem:cool:
A o rozlakowe ja sie pytalam, bo w internecie pisza ze to bardzo latwo mozna zrobic tylko ciekawi mnie jak to wyglada w rzeczywistosci:confused::confused:
Ania, Czarna dziewczynki wam ladnie rosna. Czarna moj Daan jak spal w spiworze to nie przekrecl sie na brzuch, teraz niestety nic nie pomaga, jak by mogl to by na glowie stanal;-):-p

dzien dobry
Niunia a jaki kurs robisz, bo ostatnio pytalam, ale mi nie odpisalas :confused: Chodzi mi o metode :-)
Gosiu rozlakowe jest dla rodzin w ktorych np matka z dziecmi mieszka w pl a ojciec jest tu w nl na zarobku. Nie dotyczy par ktore pracuja w tym samym kraju. I nie radze oszukiwac bo belasting z latwoscia dochodzi do prawdy a kary sa takie ze naprawde nie warto :no:
Bira u nas tez kojowa pogoda :baffled:
Aniahaven to i tak cud, ze lekarz nie przepisal Ci paracetamolu :szok::-D

A mi przedluzyli umowe do 1 maja :-)

Agasta gratulacje,chyba niedlugo czas na staly kontrakt

Gosia1977 Jessica caly czas spi w spiworku,ale to jej nie przeszkadza.Malo tego,ze przekreca sie na brzuch to jeszcze lezy w poprzek na samej gorze,tam gdzie powinna byc poducha:-)

czesc :-)

znowu troszke mnie nie bylo, ale serio czuje sie okropnie, zygam dalej niz widze i jak tylko Asia zasypia to korzystam i rownierz klade sie spac ... A jak na zlosc wtedy kiedy jestem najbardziej padnieta i oczy lecą to Asia bawic sie chce... no ale co to tylko dziecko i nie zrozumie ze mama chcialaby sie polozyc ... :-)
no i jutro ide do poloznej, wizyte przenioslysmy, takze jutro sie dowiem dokladny termin nie internetowy no i w zaleznosci od tego ktory to tydzien to ide na usg znowu zobaczyc, kumpela twierdzi ze bedzie widac lepiej ..juz sie boje :baffled:
a właśnie bira wiesz co pojechalam do praxisu zobaczyc ten regalik i nic takiego nie bylo... gdzie on byl dokladnie? na dole czy na gorze? chyba ze ja juz slepa jestem jakas :confused:
Gosiu, agasta dobrze mówi rozlakowe jest dla rodzin w ktorych matka z dziecmi mieszka w polsce a ojciec jest tutaj. I z balastingiem nie ma co zadzierać :sorry2:

ok lece napic sie goracej czekoladki i na tv ponudzic troche :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry