Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam niedzielnie
Aniu ja również lubię i jeszcze wiele innych starszych utworów
Ja wczoraj obiadek zrobiłam na dziś, zastanawiam się właśnie czy chce mi się dziś jakiś placuszek piec ... , ale pomysłu brak, muszę poszperać w moich przepisach Może makowiec na biszkopcie
Agasto miłej nauki
Karola buziaki dla Michałka ;-)
dzien dobry
nie nadazam za WAmi, dziewczyny...
u nas pusto, bo goscie pojechali. My dzis mielismy jechac na imprezke, ale w koncu pojechal tylko moj R. z Marysia. Ja sie zabieram za obiadek...
Za 2 tygodnie znow mamy gosci, tym razem na dluzej, bo przyjezdza nasz znajomy i jego syn do pracy. Na razie nie maja ani pracy, ani mieszkania, ale licze na to, ze cos sie dla nich znajdzie... U nas tez kiepska pogoda, ale w polsce sniezyce... nie wiem juz, co lepsze
Witam popołudniowo
Agasta ja też życzę miłej nauki:-) i udanej imprezki
Ania czyżby u was dziś flomark (nie wiem jak się to pisze) był?:-) Super cena tego rowerka
Aneta my też dziekujemy za tak miłe odwiedziny Prezent już znalazł swoje miejsce:-) dziekujemy!
Tak, tak do zobaczenia za tydzień
Michaś się obudzi ,zjemy odbiadek i idziemy na spacerek pokazać teściowej scheveningen
miłego popołudnia...
My właśnie po spacerku....zimno troche ale co tam!:-)
Karola rowerek zakupiłam na hali ze starociami bo mamie chciałam pokazać pare takich miejsc w Bredzie...Karinka już dzisiaj go przetestowała potem wrzuce foteczke ze spacerku...
Anetko u nas szarlotka!
Sencilla a jak u was z pracą?Ruszyło coś?