reklama

Holandia

reklama
Witam wieczorowa pora

Ale dzisiaj mrozik znowu byl.a w srode ma snieg padac:szok:
Fotki do paszportu juz mamy,a takie jakies smieszne wyszly i do tego policzki rumiane bo z mrozu do studio weszlismy a tam cieplutko bylo.

Aneta napisz mi priva wasz adres i nr.tel. zobaczymy jak sie wyrobimy z czasem to moze zajedziemy,ale nic nie obiecuje.

Aaaa co najwazniejsze z dzisiejszych wiadomosci,mojego P siostra urodzila wczoraj wieczorem o 22 synka Alanka.3270 i 54cm:-):tak:

My ogladamy jeszcze troche TV i do wyrka spac

Kolorowych snow

Dzien dobry,
ja dzis podpisalam umowe, wiec do maja mam spokojna glowe :-)
Anna swiat jest bardzo maly :tak: moj znajomy mieszka obecnie w anglii i tam spotkal i zakochal sie w dziewczynie z ktora chodzil do szkoly 4 lata i w pl sie nie znali :szok: Co najlepsze dziewczyna jest z naszego rodzinnego miasta i ani ja, ani on jej wczesniej nie widzielismy :-D
Aniaheven ale zmiana :tak:
Niunia jak ci kurs idzie?

czesc dziewczyny
Czarna ty nawet nie strasz tym sniegiem, dzisiejszy mroz sprwil ze wlosy mi sie na plecach jezyly z zimna:baffled:
Agasta no widzisz oni cie zawsze chca tylko sie tak z toba drocza, zebys troszke stresa miala ;-):-) gratulki
Aniu fryzurka jak zawsze super i jak zawsze ci zazdroszcze
Pauka wlasnie co u ciebie nic nie piszesz, czy malzon znalazl cos ciekawego:confused:
Ja dzisiaj tez bylam w pracy, ale tak mnie tam dzisiaj wszyscy wkurzali ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: marudza, laza, ciagle czegos chca i sie pytaja i laska przychodzi na 4 godz. do roboty i jeszcze musi pauze robic tak jak ja bym nie miala co w domu robic. jak jej powiedzialam ze ja nie ide bo chce wczesmiej skonczyc to potem lazila jak by ja kto w dupe ugryzl:dry::cool:
uuuuuuch wyrzucilam to z siebie:wściekła/y::wściekła/y: ale dzisiaj naprawde to bylo bardzo irytujace do domu lecialam jak na skrzydlach

Hej dziewczyny !!!!
Pamięta mnie tu ktoś jeszcze my właśnie w niedzielę przyjechaliśmy do Polski mąż niestety już jutro wraca z powrotem do NL a ja z malym zostaje już do porodu w Polsce a termin mam na 1 kwietnia więc jeszcze trochę mi zostało a już coraz trudniej chodzić a jeszcze Dawidek taki się zrobił nie dobry że szok Arka się trochę słucha ale mnie to nic a nic ale jakoś damy radę nie ma innego wyjscia jak mąż teraz dostanie dłuższy urlop to potem jak urodzę już nie więc wolę potem :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Bira Nikita Twigles serdecznie gratuluję :-):-):-):-)
Teraz już bedę codziennie mogła do was zaglądać :tak::tak::tak::tak:
a na dziś już mówię Dobranoc

Dzień dobry!

Agnes miło cię znów widzieć!Niech wszystko układa sie po twojej mysli!:tak::-)
Czarna śnieg?:szok: no to fajnie....u nas już temp.minusowa!:eek:
Sencilla nieumiem ci pomóc....mi coś sie niedziela zacina:baffled: poradziłaś sobie?
Gosiu życze ci dużo cierpliwości w pracy, no cóż czasami tak jest i juz!;-)
Dasz rade....:tak::tak::tak:
Pauka a ty co tak kawke zarzuciłaś bez dopisku:sorry:? Wszystko u was ok?

Dzieńdoberek...
U nas ok...Właśnie dzisiaj Sebek pojechał do jakiejś roboty próbki robić....Także jakaś praca się znajdzie, tylko niestety nie dostanie umowy o pracę, a tylko zlecenie...Przez ten kryzys to teraz pracodawcy się w taki sposób zabezpieczają....Ale póki co to dobrze że wogóle coś znalazł...

Dzien dobry
Agnes ale Wam sie prima aprilisowy prezent trafil ;-) A jak Dawidek przyjmuje do wiadomosci, ze bedzie mial siostryczke?
Gosia zawsze znajdzie sie jakas upierdliwa jedza, ktora utrudnia nam zycie :sorry:
Aniahaven u nas rano snieg proszyl a teraz sloneczko swieci :-) A jest -5 :eek:
Pauka udanych zakupow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry