Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karola dziękuję Ci , dobra kobieta z Ciebie. Jak byś się mogła spytać jeszcze czy to telewizor płaski czy nie, bo jeśli płaski to na 100 procent bierzemy, a jeśli zwykły to nie. A też do Ciebie pisałam na priva ale się nie udało
Bira tak ma być dziewczynka mam nadzieje że Trzciński się nie pomylił bo ja już kupilam wszystkie różowe ubranka a ty co chcesz teraz synka czy drugą córeczkę a i gdzie będziesz rodzić w PL czy w NL
Robale witaj:-):-):-)
W Polsce jest tak zimno że mam już dosyć a jestem tu dopiero 2 dni masakra już się chyba odzwyczaiłam od takich mrozów a o śniegu to już nie wspomnę
Nie wiem gdzie ta wiosna sie podziewa bo ja też tej zimy mam już dość!
My też na karnawał już poczyniliśmy zakupy; Karinka będzie motylkową-wróżka a Erni piratem ma sie rozumieć!
Uciekam oglądać serial!
ja spac nie moge przez ta "wyprawe" do Hagi,ciagle mam wrazenie,ze czegos zapomne i wrocimy z kwitkiem
Czekam jeszcze az sie Mala obudzi i bedziemy jechac zeby na 9:00 tam byc.No i jeszcze P musze obudzic bo sie inaczej biedaczek nie wyrobi.Trzymajcie kciuki zeby nam sie udalo ten paszport od reki dostac