reklama

Holandia

Karola dziękuję Ci :), dobra kobieta z Ciebie. Jak byś się mogła spytać jeszcze czy to telewizor płaski czy nie, bo jeśli płaski to na 100 procent bierzemy, a jeśli zwykły to nie. A też do Ciebie pisałam na priva ale się nie udało

Ostatnia edycja:
reklama
Bira tak ma być dziewczynka mam nadzieje że Trzciński się nie pomylił bo ja już kupilam wszystkie różowe ubranka :tak::tak::tak::tak::tak:a ty co chcesz teraz synka czy drugą córeczkę a i gdzie będziesz rodzić w PL czy w NL:tak::tak::tak:
Robale witaj:-):-):-)

W Polsce jest tak zimno że mam już dosyć a jestem tu dopiero 2 dni masakra już się chyba odzwyczaiłam od takich mrozów a o śniegu to już nie wspomnę :szok::szok::szok:

Nie wiem gdzie ta wiosna sie podziewa:eek: bo ja też tej zimy mam już dość!:tak:
My też na karnawał już poczyniliśmy zakupy; Karinka będzie motylkową-wróżka a Erni piratem ma sie rozumieć!:-D
Uciekam oglądać serial!:sorry:

Dzien Dobry

ja spac nie moge przez ta "wyprawe" do Hagi,ciagle mam wrazenie,ze czegos zapomne i wrocimy z kwitkiem:szok:
Czekam jeszcze az sie Mala obudzi i bedziemy jechac zeby na 9:00 tam byc.No i jeszcze P musze obudzic bo sie inaczej biedaczek nie wyrobi.Trzymajcie kciuki zeby nam sie udalo ten paszport od reki dostac:tak:

Milego dnia,chodz zapowiada sie mrozny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry