reklama

Holandia

reklama
My niedawno weszlismy do domku,bo bylismy jeszcze u znajomych.Kupili wczoraj lozko i dzisiaj im je przywiezli,a oni w pracy wiec z hagi od razu do nich i czekalismy na dostawce:tak:
Jessica byla super grzeczna.przespala prawie cala droge.W tamta strone jechalismy ponad 2h,a powinnismy jechac 1,5 takie korki byly przez ten snieg:szok:
Paszport juz mamy tak jak pisala Aneta:tak:
Mala chyba zmeczona po wycieczce bo znowu poszla spac:tak:

Dobry wieczor
czarna super ze sie udalo zalatwic "za jednym zamachem" :-)
Aniahaven u ans tez sniegu nasyapalo, ze po claudie jechalam 25 min droga, ktora normalnie pokonuje w 7 min :szok:
I wcale nei pa zmairu przestac sypac :eek:
Ja w przysyzlm tyg znowu do pracy na tlumaczenie 40 godz :szok::-D tlyko ze tym razem przyjedzie wiecej niz jedna osoba z pl. ciekawa jestem jak oni to sobie wyobrazaja, bo przeciez sie nie rozerwa :-D
Aneta znowu pomylilas mnie z Agnes ;-) mnie na szczescie skora nie swedzi :-D A u nas to kontenera nawet nie wezma jak sie klapa nie domyka :szok: tak sie przepisow trzymaja :baffled:
Agnes trzyamm kciuki zeby wszystko bylo ok!

lece mala do lozka wyprawic :-)

Dzień dobry

Bira tak ma być dziewczynka mam nadzieje że Trzciński się nie pomylił bo ja już kupilam wszystkie różowe ubranka :tak::tak::tak::tak::tak:a ty co chcesz teraz synka czy drugą córeczkę a i gdzie będziesz rodzić w PL czy w NL:tak::tak::tak:
Robale witaj:-):-):-)

W Polsce jest tak zimno że mam już dosyć a jestem tu dopiero 2 dni masakra już się chyba odzwyczaiłam od takich mrozów a o śniegu to już nie wspomnę :szok::szok::szok:

Agnieszka, on się nie myli w tych sprawach. Jeszcze mu się nie zdazyło, wiec na pewqno różowe się przyda:-)
a co do mojego ufoludka, to nie mam pojęcia co bym chciała, ale w zasadzie i tak nie mam tutaj nic do powiedzenia;-) Ja chyba wolała ym dziewczynkę, Seban też. Ale jak będzie facet to też super:-)

A ja będę rodzić tutaj, bo nie dała bym rady teraz sama w Pl z moimi trolicami i Ingą. a jak nowy bobas się urodzi to już kompletna klapa by była. Więc zagryzam zęby i zostaję tutaj.
Hej laski!!!!

A ja w poniedziałek byłam u lekarza i było wszystko ok a od wczoraj tak mnie zaczęła skóra swędzić że :szok::szok::szok::szok:w internecie poczytałam że to może być grożne zadzwoniłam do mojego gina i kazał mi przyiść do szpitala bo akurat ma dyżur ale też potwierdził że to może być cholestaza ciążowa ale nie musi (mam nadzieje że nie )bo jeśli tak to bym musiała do końca ciązy zostać w szpitalu :szok::szok::szok::szok:
trzymajcie kciuki
Aneta to niezle cię mężuś załatwił :-):-):-)

narka

Kurde masakra ale mam nadzieję, ze jednak szpital Cię ominie. Moja kuzynka i koleżanka to miały i byy w domu, ale musiały mieć dietę specjaną. Głowa do góry. Będzie ok.
Daj znać jak będziesz mieć wynik.

U nas wzgędnie. Pogoda mnie już dobija, mam dosc tych grubych łachów. Inga dzisiaj marudzi, ja nie mogę sę ogarnąć, bo czuję się jakby mnie ktoś przez maszynkę przepuścił... a Seban ma biegunkę... masakra...
Ale stary mnie dzisiaj zaskoczył. Zaczęliśmy się jakiś czas temu rozglądać za wakacjami na czerwiec, a dzisiaj S. zakupił wycieczkę do Turcji jako gratyfikację dla mnie za naszego najmłodszego:-):-) Cieszę się jak dziecko i już się doczekać nie mogę:-)

Już mam wynik i okazało się że to nie cholestaza :happy::happy::happy::happy:
Bira tak właśnie słyszałam że Trzciński się nie myli ale wszystko się może zdarzyć:tak::tak::tak:
Ania właśnie nie wiem co się dzieje z tym suwaczkiem:no::no:

A teraz już idę się kąpać i spać bo mialam ciężki dzień i już zasypiam przy laptopie
a jeszcze Dawid wstał dziś o 6 30 coś mu się normalnie poprzestawiało w NL spał do 8 a nie raz dłużej:szok::szok::szok:

Dobranoc;-);-);-)

Agnes, czyli wsio ok:-) Super:-)
U mnie też pobudki jakieś środkowo nocne się zaczęły. Od trzech dni Inga budzi się przed 6:eek: Idzie fioła dostać:crazy:

Uciekm spać
Dobranoc

reklama
dobry wieczor
wpadam tylko na chwilke przypomniec ze jutro mamy tlusty czwartek:-), wiec obiadamy sie paczkami i chrustami. Ja paczki raczej kupie ale moze sprobuje chrusty zrobic
do jutra
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry