reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry:-):-):-):-):-)

A ja mam cały czas wekend.........:-D:-D:-Dale już bym chętnie poszła do pracy ale raczej przez najbliższy rok nic z tego :-D:-D:-D:-D

miłego dnia!!!!!

Dzieńdoberek:-D

Ja już też mam weekend, ale to tak od 2 tyg;-);-);-);-):-):-):-) Właściwie wolne mi się już kończy, bo w poniedziałek znów do pracy:-D:tak: A w Niedzielę jedziemy na 3 urodzinki mojego chrześniaka:tak::tak::-D Kupiłam mu super książkę z trójwymiarowymi Dinozaurami i 2 koszulki: z Bobem i ze Spidermanem:tak::-D Ale będzie szczęśliwy, bo to fan pająka!;-):-)

Śniegu nasypało, że :szok::szok::szok: tak wiec zbieramy się za niedługo na spacerek:-D

Dzień dobry

U mnie też weekend. Musze tylko chatę ogarnąć i mogę leniuchować. Inga w przedszkolu, wiec cisza i spokój:-):-)
Też chętnie pszła bym już do pracy, bo mnie w domu nosi, ale na razie moge zapomnieć.

Witam
Ja od rana mam paskudny dzień:no::no::no::no: Michaś od wczoraj ma stan podgorączkowy i w nocy szalał:no: Dziś teściowa chora i do pracy nie poszłam do tego telefon mi sie popsuł i nie mam nr do ludzi z pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Musze podjechac do nich i powiedzieć jak sytuacja wyglada.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:

Ja juz po pracy :-) Tzn jednej, tej glownej, bo o 13:15 mam pazurki znowu :-)
dzis siedzialam caly dzien w buirze i sprawdzalam instrukcje na przyszly tydz. i znowu pacany polowy nie napisali :wściekła/y: Ale dobrze przynajmniej mam co robic :-D A za buirkiem sie nie zmecze ;-) tylko ze w pracy na kompie pl czcionki nie ma, wiec w poniedzialek bede musiala najpierw w sterownikach pogrzebac :-D
do pozniej

Ann wszytskiego naj dla dziewczynek!
Czarna no ja raczej bym podawala swieze
Karola zdrowka dla Michalka
Ja ogolnie mam bardzo zly dzien popsuty przez rodzinke...wiec ucierpaialo dzis moje dziecko na tym-nie wyszlam z naia na spacer bo zupelnie nie mam na to humoru:zawstydzona/y::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry