reklama

Holandia

reklama
Witam
Pewnie wszyscy się bawia w ostanie dni karnawału:-)
Ann ja tez życzę wszystkiego najpiękniejszego dla dziewczynek:tak:
Ania jakie piekne przebrania....Gratuluje przeniesienia do wyższej grópy,z ciebie to mądra kobitka jest:tak::tak:
Agasta jak paznokcie ,pochwal się.
Anno jak ci dziś dzień mija , uspokoiłaś się?
Aneta jeszcze raz przepraszam :sorry:
My chorzy , a do tego wszystkie kości mnie bolą:no:Michałek musi wyzdrowieć bo szczepienie ma we wtorek a raz już odwołałam :no: Mój Wczoraj tylko wziął tel do reki i działa:tak::eek:
idę pod kocyk

Witam Was kochane :tak::tak::tak:
Karola nie przepraszaj, zdrówko naszych maluszków jest najważniejsze :tak::tak::tak:
Pamiętasz jak ja przed świętami chyba 2 razy odwoływałam spotkanie, bo się pochorowaliśmy:confused:, więc się nie przejmuj i zdrowiejcie szybciutko:tak::tak::tak:
Bira jak Inga po balu:confused: Mój Oli zmęczony, płacze, ale spać nie chce:no:

Ja jeszcze w trakcie sprzątania i chyba dziś nie skończę:no:, dopiero co naczynia po obiedzie zmyłam, kuchnie posprzątałam i pranie nastawiłam.

Na balu było bardzo fajnie, Niko trochę się wstydził, ale z pomocą mamy udało mu się zaśpiewać "zielonego ogórka" :-D:tak:
Widziałam się z beauty u niej wszystko ok, podczytuje nas czasem, ale nie ma weny do pisania. Szymek urósł, a córunia to już duża pannica:tak::tak::tak:

Wczoraj do godz 24:00 robiłam jeszcze mojemu strażakowi Nikusiowi gaśnicę, bo on stwierdził, że strażak bez gaśnicy na nic się zda :-D:-D:-D
Wczoraj już mi się ciasta nie chciało robić, więc nastawiłam sobie budzik na 7:00, a wstałam o 8:15 :szok:, cudem zdążyłam go upiec i się wyszykować:tak::tak::tak:
Nie wrzucę Wam zdjęć bo aparat mi padł i wszystkie nasze zdjęcia ma Bira:tak::tak::tak: Bira zaraz wyślę Ci moj mail na pw:tak:
Mój mały szeryf non stop uciekał, więc tatuś się troszkę nabiegał :-D:-D

Miłych walentynek Wam życzę :tak::tak::tak::tak: Może znów nam dzieci na forum przybędzie ;-):-D
My jutro na basen do Wassenaar się wybieramy :tak::-)
Do następnego...:tak:

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór:-)
Aneta, moja Inga padła w drodze do domu;-) Spała prawie cztery godziny, a poszła spać po 21, wiec musiała być wyczerpana, chociaż w sumie nie wiem czym, bo ani nie tańczyła, ani się specjalnie nie bawiła, tylko siedziała i jadła;-):eek:
Zdjęcia się już ładują. Oliego mam bardzo malutko, ale strażaka Nika mam obfotografowanego z każdej strony;-)

reklama
Dziękuję Bira:tak::tak::tak:
:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dobranoc:tak:

Załączniki

• P1019836_resize.jpg
    P1019836_resize.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 50
  • P1019860_resize.jpg
    P1019860_resize.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 52
  • P1019875_resize.jpg